DarkmatchCZE Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 A ty hry co mam na HDD pkg atd ty tam mohu nechat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 jojo (10 znaku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 nechej si nainstalovany multiman pak nainstaluj OFW 3.55 pres recovery a potom si stahni soubor co uploadnul pisina1 a z XMB dej update pres usbhlasim prvni nefunkcni hru... BLACK OPS nefunguje ani v patch modu???s vloženym diskem?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 A jeste co je to XMB nakej program ? Sry za out Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 XMB je dashboard jen v PS3 a ne v Xku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 XMB = hlavni nabidka ps3 (menu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 2RadaR dá se pak vrátit na OFW? Nevíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 ne ani patch modu se mi nedari spustit... a s diskem nevim ten nemam. nezkousel jsem na OFW ale melo by to jit opet pres recovery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Zkousel nekdo PS3 40GB kdyztak jakej mel CECH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 hele ten ofw mám dát v reovery menu restore ps3 sytem nebo system update Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 nechej si nainstalovany multiman pak nainstaluj OFW 3.55 pres recovery a potom si stahni soubor co uploadnul pisina1 a z XMB dej update pres usbhlasim prvni nefunkcni hru... BLACK OPS Mám pocit,že aby si tu hru před tím rozjel tak se tam přepisovaly nejaké soubory a proto to teď nejede. Potřebuješ čistou kopii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Tak PS3 320gb SLIM, EU jde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yeah :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 hele ten ofw mám dát v reovery menu restore ps3 sytem nebo system update system update Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 2RadaR dá se pak vrátit na OFW? Nevíš? Dá, zkoušel jsem to. přes recovery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 dalsi hra ktera mi nejede je Red Dead Redemption... /edit BTW hry spoustim pres externi hdd mozna pojedou jen na internim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 multiman nejde nainstalovat ani v tom novém waninkoko cfw, nebo to musím furt přes geohot cfw? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 jo eště musím upravit ten cfw jak tam píšou dej tohle tam a pak to spusť nebo stačí stáhnout to z tohu megauploadu a naistalovat to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 nainstalujes ho v geohotovym cfw das ofw a pak updatujes na ten wanikoko cfw a multiman tam zustane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 multiman nejde nainstalovat ani v tom novém waninkoko cfw, nebo to musím furt přes geohot cfw? Už jsem to tady několikrát psal, tahle verze multimana je špatně podepsáná, musíš instalovat v geohot nebo počkat na update autora. osobně spíš čekám na gaiu, tam je lepší kompatibilita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 prostě hoďte mi sem ten cfw co vám fungoval přesně ten nechci nic riskovat.díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 prostě hoďte mi sem ten cfw co vám fungoval přesně ten nechci nic riskovat.díky Máš ho na straně 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 neskutecny, ono snad funguje vsechno ( gamesky )! Tak to je mazec...a na 3.55 :wohow::wohow::wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Já mám tedy succes jdu zkusit midnight club LA // prosimvas proctete si to nejdriv nez tu budete neco psat at tu neni zas bordel díky PANTH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 takže můžete hrát i Multiplayer v klidu ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Nebudou fungovat ty hry, kde se přepisovaly nějáké sobory,je potřeba čístá kopie disku !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts