dvbman Odesláno Prosinec 9 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9 Zdravím, dostal se mi do ruky bazarový X360e RGH + Kinect, vše normálně jede kromě Kinect - asi se poškodil cestou... Když ho připojím k X360 vyskočí systémová hláška, že byl detekován Kinect senzor, bliká zeleně a pak. zase bliká zeleně, to se opakuje cca 5x a pak skočí do červený a systém už ho nevidí - nefunguje. Zkoušel jsem to i na svým starým X360 a to samé, prostě po cca 5x inicializaci se zeleným blikáním skočí do červené a nereaguje. Myslíte, že je to na nějakého HW technika nebo se to dá ještě nějak zkusit updatovat ? Trpí Kinect senzor nějakým zmačkaným USB kabelem nebo konektorem nebo ? Jinak jsem to samozřejmě zkoušel připojovat i v Auroře i v "norm." systému přes RB, ale to pořád samé - cca 5x dokola delší inicializace se zeleným blikáním a pak červená. Za každou radu dopředu děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 9 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9 Ja bych vzal za 4 kilca jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Prosinec 9 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9 Rozumím, ale přece jen se tento špatný detekuje a má tendenci se připojit. Neexistuje nějaký hard reset kinectu nebo update nebo tak něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Prosinec 9 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9 Mám dojem že kinect přes rgh může mít problém, souvisí to snad s nějakým updatem, zkus to na original dashboardu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Prosinec 9 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9 To jsem zkoušel - psal jsem v prvním příspěvku: (" zkoušel připojovat i v Auroře i v "norm." systému přes RB" ). V obou se to chová stejně. Mohu se ještě zeptat: dá se X360 s RGH nějak nabootovat do normálu jinak, než přes mačkání/držení RB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.