dvbman Odesláno Prosinec 9, 2024 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2024 Zdravím, dostal se mi do ruky bazarový X360e RGH + Kinect, vše normálně jede kromě Kinect - asi se poškodil cestou... Když ho připojím k X360 vyskočí systémová hláška, že byl detekován Kinect senzor, bliká zeleně a pak. zase bliká zeleně, to se opakuje cca 5x a pak skočí do červený a systém už ho nevidí - nefunguje. Zkoušel jsem to i na svým starým X360 a to samé, prostě po cca 5x inicializaci se zeleným blikáním skočí do červené a nereaguje. Myslíte, že je to na nějakého HW technika nebo se to dá ještě nějak zkusit updatovat ? Trpí Kinect senzor nějakým zmačkaným USB kabelem nebo konektorem nebo ? Jinak jsem to samozřejmě zkoušel připojovat i v Auroře i v "norm." systému přes RB, ale to pořád samé - cca 5x dokola delší inicializace se zeleným blikáním a pak červená. Za každou radu dopředu děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 9, 2024 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2024 Ja bych vzal za 4 kilca jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Prosinec 9, 2024 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2024 Rozumím, ale přece jen se tento špatný detekuje a má tendenci se připojit. Neexistuje nějaký hard reset kinectu nebo update nebo tak něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Prosinec 9, 2024 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2024 Mám dojem že kinect přes rgh může mít problém, souvisí to snad s nějakým updatem, zkus to na original dashboardu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Prosinec 9, 2024 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2024 To jsem zkoušel - psal jsem v prvním příspěvku: (" zkoušel připojovat i v Auroře i v "norm." systému přes RB" ). V obou se to chová stejně. Mohu se ještě zeptat: dá se X360 s RGH nějak nabootovat do normálu jinak, než přes mačkání/držení RB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.