rosicky07 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 nevite, jak zapnout podporu pro move ovladace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Myslim že musíš stahnout nákej patch ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosicky07 Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 kde se da stahnout? na ps store jsem ho nenasel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xidex Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 jede to se zalohy na disku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonell Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Všude, kde o tom psali, uváděli stažení z PSN. Já tu jedenáctku nemám, takže si netroufnu radit jak a kde. Pokud to nemáš nějak moc rozehrané (uložené pozice atd) tak bych to odinstaloval a nainstaloval znovu, tam je šance, že to dotáhne poslední verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xidex Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 zkousel sem to spustit sem to spustil ale teda ovladani pres move je hrozne jeste sem nedal ani ranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
langin Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Ovládání mi nedělá problém, teda mimo greenu, nevím přesně jak patovat, ale snad na to přijdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.