hopanek12 Odesláno Prosinec 20, 2024 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2024 Ahoj , před týdnem si děti hráli na Xbox series X, měli už téměř plné uložitě a začali stahovat další aplikace ikdyž je xbox upozorňoval na přeplnění uložiště. Poté se Xbox kousnul a vyhlásil systémovou chybu "systemová chyba E200 8000007E 00000000" . Podle všech návodů jsem zkoušel offline aktualizaci přes formátovaný externí disk, po vymazání celého xboxu vč zachování her, i vymazání celého xboxu. Stále nic, vždy mě to vyhodí do módu kdy mohu zkoušet klikat na cokoliv, a nic se ve výsledku nestane Poradí mi někdo co s tím ? Je potřeba s tím zajít do servisu nebo prohodit oknem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tango23 Odesláno Prosinec 20, 2024 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2024 Nemáš nechávat děcka hrát si s Xboxem a minimálně si je měl kontrolovat co na něm dělají. Sorry ale můžeš si za to sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Prosinec 24, 2024 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2024 zkusil bych tohle https://support.xbox.com/en-US/help/errors/error-code-e200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.