hopanek12 Odesláno včera v 15:51 Nahlásit Share Odesláno včera v 15:51 Ahoj , před týdnem si děti hráli na Xbox series X, měli už téměř plné uložitě a začali stahovat další aplikace ikdyž je xbox upozorňoval na přeplnění uložiště. Poté se Xbox kousnul a vyhlásil systémovou chybu "systemová chyba E200 8000007E 00000000" . Podle všech návodů jsem zkoušel offline aktualizaci přes formátovaný externí disk, po vymazání celého xboxu vč zachování her, i vymazání celého xboxu. Stále nic, vždy mě to vyhodí do módu kdy mohu zkoušet klikat na cokoliv, a nic se ve výsledku nestane Poradí mi někdo co s tím ? Je potřeba s tím zajít do servisu nebo prohodit oknem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tango23 Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Share Odesláno před 23 hodinami Nemáš nechávat děcka hrát si s Xboxem a minimálně si je měl kontrolovat co na něm dělají. Sorry ale můžeš si za to sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.