kennysek Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Ahoj nevedel jsem kam to dat tak píši sem...Mam koupit PS3 nebo Xbox?zatim u me vede PSko, protoze net zadara atd. a u Xka nwm nwm...proste v cem je lepsi to a to...a co byste doporucili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 procti si topic pro zacatecniky a podle toho se rozhoduj jinak ti tady bude radit kazdej to co ma doma... ;) to zas bude flame.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan__ Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Taky jsem takhle rozhodoval... Nejde to doslova srovnat, každý má rád něco jíného. Já se rozhod pro PS3 protože jsem byl na ovladač už zvyklej (vlastnil jsem ps1).. Spíš bych ti doporučil PS3.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StefiCZ Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Pane boze rychle to nekdo zavrete.Lidi vy jste nepoucitelni to uz ani neni mozny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiřulka Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Ideální řešení (pro bohatší) je mít obě konzole..a je o dilema :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Je neuvěřitelný, jak mohou být lidé blbí... Je tu o tom několik topiců, na Heuréce taky, na XXXXXXXXXXXXXx jincýh fórech taky, nechápu, proč se musíte pořád dokolečka ptát jak *****i... (Vzhledem k tvé registraci bych očekával, že to tu budeš znát daleko líp než já...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Ideální řešení (pro bohatší) je mít obě konzole..a je o dilema :D Přesně tak. A pokud jste opravdu hardcore, tak ještě Wii, PSP a NDS. No, a ti normální lidé se hold musí rozhodnout podle svých preferencí a exkluzivních her. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 LegionCZE: Dik ale tak tu sem nic takoveho nenasel a pres strejdu googla me to nebaví...jo a nepYskuj na me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 http://console-forum.net/tema/83046-ps3-nebo-xbox360 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 KeNny: Dik ja to tu nemoh najit (ani pres Hledat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kennysek
Ahoj nevedel jsem kam to dat tak píši sem...Mam koupit PS3 nebo Xbox?zatim u me vede PSko, protoze net zadara atd. a u Xka nwm nwm...proste v cem je lepsi to a to...a co byste doporucili...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts