Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Prosím o radu

malda_8020

Recommended Posts

Tak asi nikdo :-(

Dobře tak chtěl bych se zeptat.Jakou verzi PS3 je nejlepší(nejvýhodnější) v současnosti koupit?

Klidně i bazarovou, ale jde mi o to jakou verzi - při požadavku na hraní on-line a taky iso her.Je lepší JB nebo CFW.

Jak to vlastně je?

V PS3 sekci jsem poprvé, protože uvažuji o koupi jinak jsem se doteď věnoval xboxu na který stejně nedám dopustit ale kvůli pár titulům jako je BUZZ atd. bych si PS3 chtěl pořídit.

Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ díky, právě jsem o tom něco pročítal a proto se ptám, protože se nechci ukvapit a koupit třeba nový na kterém CFW či JB nepůjde.Takže je uplně jedno který v současnosti koupím?Teď nemyslím velikost HDD atd. ale spíš jestli se i dívat na verzi desky nebo tak něco...

Odkaz ke komentáři

jasně, já vím že fatko se už neprodává, ale jestli když koupím úplně nový slimko tak na něm můžu mít JB nebo CFW... potřebuji pouze radu jestli se poohlížet po bazorovém nebo můžu klidně i novém.Moc PS3 nerozumím a teď jsem tu našel tolik info v posledních dnech a jsem z toho trochu zmatenej, všude se píše že to bylo prolomeno atd. ale já se pořád nemůžu dopátrat jestli je to jenom na starších typech nebo už je to teď jedno?

Odkaz ke komentáři

rekl bych ze to je uz jedno, i kdyz... zalezi proste na konzoli kazda je jedinecna. Treba me se povedl nahrat CFW aniz bych dostal BRICK (zatim :D )

btw procti si tento prispevek:

http://console-forum.net/tema/112686-3-55-waninkoko-cfw-backup-playback-enabled?p=1022148#post1022148

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu