Sunfig Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Již 25.1.2011 vychází Dead Space od EA pro Apple iPhone / iPod Touch. Grafika vypadá moc dobře, přitom nebylo oznámeno že by hra běžela na Unreal Enginu. Gameplay #1 http://www.youtube.com/watch?v=HIkEdyvHgzU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 neběží. Funguje i na starších přístrojích a grafika je nejlepší co jsem kdy viděl na hře která není na unreal enginu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicideg Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Škoda jen toho ovládání, grafika je parádní, ale zase si člověk upatlá celej displej, ale hold s tím se musí počítat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 ovladání bych řek že pořešily taky dobře.....je to Best hra na iOS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Hra paradni je to skoro jako ostatni Dead space .. mimochodem bez upatlaneho displaye na idevice se aspon mi hraje spatne protoze se mi zadrhavaji palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sgmxd Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 ale zase si člověk upatlá celej displej, ale hold s tím se musí počítat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.