Jimmy.Tulip Odesláno Pondělí ve 08:16 Nahlásit Odesláno Pondělí ve 08:16 Zdravím, pánové, jestli jsem to sem vložil špatně, tak se omlouvám. Mám doma PS4 Slim, kterou jsem za poslední 3 roky nezapl snad ani jednou a předtím taky ne, verze FW je 7.50, pokud to chápu správně tak verze pod 9.0 jsou vyhledáváné kvůli "CFW". Otázka tedy zní, jaká je cena takové konzole? Mám k tomu jeden ovladač. Díky Citovat
dvbman Odesláno Pondělí ve 18:15 Nahlásit Odesláno Pondělí ve 18:15 Mrkni na bazoš, tam se jich pár prodává, vždycky je to tak +1000 a víc oproti bazarové ceně... Jinak momentálně je to zajímavé pod FW 11.0 včetně. Citovat
miz012 Odesláno Úterý ve 06:39 Nahlásit Odesláno Úterý ve 06:39 Ano, 11.00 je "strop", ale tusim do 9.xx tam sla udelat prave zajimavejsi varianta... Kazdopadne podle me dost srazi cenu prave slim model Citovat
Jimmy.Tulip Odesláno před 18 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 18 hodinami Tomu rozumím, že to není, jak kdyby to byl Pro model - taky za to nechci žádnou raketu, původně jsem to chtěl nechat někde na bazáči za 2,5K - spíše jen řeším, jestli to má buďto aspoň trochu vyšší cenu a nebo abych to za ty prachy prodal aspoň někomu, kdo to využije a nepošle tam hned update mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno před 10 hodinami Junior Moderators Nahlásit Odesláno před 10 hodinami za me slim zase více fajn, jednu dobu jsem mel ps4 slim na cestovani na hotel. v kufru se to ztratilo a cajk. akorat prechod z DS na Dualshock byl smrt pokazde Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.