Jimmy.Tulip Odesláno Pondělí ve 08:16 Nahlásit Odesláno Pondělí ve 08:16 Zdravím, pánové, jestli jsem to sem vložil špatně, tak se omlouvám. Mám doma PS4 Slim, kterou jsem za poslední 3 roky nezapl snad ani jednou a předtím taky ne, verze FW je 7.50, pokud to chápu správně tak verze pod 9.0 jsou vyhledáváné kvůli "CFW". Otázka tedy zní, jaká je cena takové konzole? Mám k tomu jeden ovladač. Díky Citovat
dvbman Odesláno Pondělí ve 18:15 Nahlásit Odesláno Pondělí ve 18:15 Mrkni na bazoš, tam se jich pár prodává, vždycky je to tak +1000 a víc oproti bazarové ceně... Jinak momentálně je to zajímavé pod FW 11.0 včetně. Citovat
miz012 Odesláno Úterý ve 06:39 Nahlásit Odesláno Úterý ve 06:39 Ano, 11.00 je "strop", ale tusim do 9.xx tam sla udelat prave zajimavejsi varianta... Kazdopadne podle me dost srazi cenu prave slim model Citovat
Jimmy.Tulip Odesláno Středa ve 10:00 Autor Nahlásit Odesláno Středa ve 10:00 Tomu rozumím, že to není, jak kdyby to byl Pro model - taky za to nechci žádnou raketu, původně jsem to chtěl nechat někde na bazáči za 2,5K - spíše jen řeším, jestli to má buďto aspoň trochu vyšší cenu a nebo abych to za ty prachy prodal aspoň někomu, kdo to využije a nepošle tam hned update mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Středa ve 17:43 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Středa ve 17:43 za me slim zase více fajn, jednu dobu jsem mel ps4 slim na cestovani na hotel. v kufru se to ztratilo a cajk. akorat prechod z DS na Dualshock byl smrt pokazde Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.