.Den Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Pred par dny se na internetu objevily spekulace, ze Square-Enix chysta pokracovani FFXIII ve stylu starsi FFX - to jest Final Fantasy XIII-2. Dnes se tato informace potvrzuje: Final Fantasy XIII-2 arriving 2011 in Japan Muj nazor? Jdete do rite, SE. Znicili jste skvelou jRPG serii, FFXIII byla krokem vedle, FFXIV je nejhorsi hra serie i spatna mezi ostatnimi a dal rejzujete prachy uz jenom diky legendarni znacce. EDIT: A jeste ti blbecci blokli trailer... Jsem zvedavy na FF Versus XIII od jineho tymu...snad to nebude neco podobneho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YaKuZa1468623731 Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Herní vydavatel Square Enix dnes na své speciální akci v Japonsku oznámil hru Final Fantasy XIII-2. Na ní se bude opět podílet Motomu Toriyama, šéf vývoje Final Fantasy XIII a Yoshinori Kitase. Hra je ve vývoji pro Playstation 3 a Xbox 360, přičemž v Japonsku vyjde už tento rok. Kdy se dočkáme v Evropě, to je pochopitelně otázkou, ale více by měla napovědět letošní E3. Na akci byl předveden i první trailer, který kromě Lightning ukazoval i jednoho nového hrdinu. Až se trailer dostane na internet, dáme vám vědět. To je zatím s informacemi o této hře vše. Officialni Stranka http://www.square-enix.co.jp/fabula/ff13-2/ Konzolista.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Zase na druhou stranu to může být hra dobrá, která aspoň trochu napraví jméno FFXIII. Neodsuzoval bych hru, když známe pouze její název. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Den Posted January 18, 2011 Author Report Share Posted January 18, 2011 Nanaki: To je relevantni namitka, ale uprimne - dost o tom pochybuju. Viz FFX-2, ktera byla priserna a stavela na prumernem zakladu. Tohle stavi uz rovnou na spatnem zakladu. Mesta tam pridat nemuzou, hlavni pribeh uz je odvypraveny a stejne to podle me bude neco na zpusob FFX-2, tj. sama akce a nic z toho. No uvidime az bude vic informaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 No, příběh Cocoonu odvyprávěn je. Ale příběh Pulse ani zdaleka ne, planeta je rozsáhlá, a určitě se tam něco zajímavého dá vymyslet. Přeci jen, když si čteš Datalog ve XIII, odkazy tam jsou. Samozřejmě, budu ke hře hodně obezřetný, a určitě po ní neskočím, jen proto, že to FF. Ale zajímat se o ní budu, třeba dopadne nějak slušně. Btw: X-2 byla mizerná po příběhové a stylové stránce, ale po stránce herní to nebylo zase tak špatné. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luckass Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 FF13 byla moje první FF. Hra mě bavila, nebylo to teda to co jsem od značky s tímto jménem čekal ale chytlo mě to. Těším se na FF13 Versus. Do FF13-2 se také nepohrnu, navíc má vyjít spousta kvalitních titulů a FF13-2 může příjemně překvapit. Spíš bych ocenil předělaní FF7 na PS3 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 První? Zkoušel už jsi nějaké starší? I na PSN se dají najít VII-IX. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinistracz Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Tak je uplne jasny že tyhle novy FFka zdaleka nebudou mít na FF VII a VIII které byly po všech strankách revoluční a změnili pohled na hraní , ovšem je třeba si uvědomit že pokud neznáte blizší info o ději nebo ruznych aspektech co budou v ty hře nemá smysl tu psát tak špatná hra to bude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Den Posted January 18, 2011 Author Report Share Posted January 18, 2011 Proboha, jen ne predelani FFVII. x_x Stary tym uz u SE ani nepracuje a jen by to totalne zmrvili. Jinak, nahore jsem pridal jeste trailer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaccO Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 to .Den....Naporosto s tebou souhlasim (viz. prvni prispevek) Kdyz sem se to docetl na konzolistovi myslel jsem,ze si nekdo udelal april o neco drive,bohuzel ne :( Nechapu jak muzou z 13ky (nejhorsi odpad se jmenem Final Fantasy) udelat dalsi?Jestli se to ponese ve jmenu FF X-2 tak to potes (20 hodin hrani a titulky a konec WTF?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
headhot Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 kluci, stejne si tu hru nakonec vsichni koupite:) Jinak jsem osobne zvedavy,jak na to bude zbrutalitou versus, chce to uz konecne jit jiny smerem. Pro me osobne zatim nejlepsi jrpg je star ocean na ps3, zhlediska obtiznosti mu FFXIII nesaha ani po kotniky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaccO Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Jo to mas pravdu co se tyce single hrani SO 4 je hodne dobry proste stara japonska klasika.Na multiplayer vladne White Knight Chronicles(heh bohuzel nic jineho krom Demon Soula ani na multak neni)..Jinak obtiznost ve FF13 je smesna nechapu jak "ultimatniho bosse" muzes das do 3 minut...Zlatej Penance v FFX :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Jen kdyby měl SO4 trochu lepší příběh a postavy, chvíli jsem nevěděl, zda to autoři mysleli vážně. Chvílemi jsem nevěděl, zda se mám smát, nebo ne. Ale po hratelnostní stránce to byla dobrá hra. FFXIII na tom byla přesně opačně. Příběh zajímavý (byť ne něco extra), charaktery skvělé a "lore" zajímavý (škoda, že ho tam bylo dost málo). XIII-2 má rozhodně na čem stavet a pokud se zlepší hlavně hratelnostní stránka, mohlo by to být zajímavé. A to, že se dělá nový díl zase tak překvapivé není, šest milionů kusů je vysoké číslo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaccO Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 To ano,ale pred tim i jine FF dily meli dobre prodeje(a myslim ze i vetsi) a nemuseli delat dalsi radoby pokracovani.Ty penize co vydelala FF13 maji vrazit do noveho FF nebo lepe vylepsit poj*banou 14ku.Ale samozrejme se tomu nebranim jen nechi dalsi pasqil ve stylu X-2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Ano, FFXIII nemé maximum, je v současnosti na čtvrtém místě. http://www.vgchartz.com/worldtotals.php?name=Final%20Fantasy Že se dělají pokračování není zase tak divné, je to rychlejší a samozřejmě levnější. Máš vytvořený svět, část, máš na co navázat. Nový díl by asi možná byl lepší, ale zase na něj čekat pět let? A ani já samozřejmě nechci další X-2, ale zatím nevíme, zda to tak dopadne. Třeba to bude dobrá hra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
headhot Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Jen kdyby měl SO4 trochu lepší příběh a postavy, chvíli jsem nevěděl, zda to autoři mysleli vážně. Chvílemi jsem nevěděl, zda se mám smát, nebo ne. Ale po hratelnostní stránce to byla dobrá hra. FFXIII na tom byla přesně opačně. Příběh zajímavý (byť ne něco extra), charaktery skvělé a "lore" zajímavý (škoda, že ho tam bylo dost málo). XIII-2 má rozhodně na čem stavet a pokud se zlepší hlavně hratelnostní stránka, mohlo by to být zajímavé. A to, že se dělá nový díl zase tak překvapivé není, šest milionů kusů je vysoké číslo. Pokud jsi hral predesle dily, tak v SO nikdy tak neslo o pribeh,ale tzv. private action a zblizovani s hlavnimi postavy,lasky,zrady a tak. Coz mi bohuzel u FFXIII chybelo, nejak se sblizit s hlavnimi postavami jako to bylo treba FFVII a FFX (nejsem fanousek 8 dilu:D) FFXIII-2 u me budi dojem,ze pujde pouze o akci, bez nejakeho charakteroveho vykresleni, no uvidime hlavne si tak ci tak koupim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Vím, že v SO nikdy o příběh moc nešlo, ale vždy se dal aspoň trochu unést. V tomhle díle jsem na něj rezignoval někde v polovině. Ani s postavami to nebylo moc dobré blbka Sarah, nebo Limle, mě straší ještě teď. Ale staré díly na tom byly mnohem lépe, než XIII, ale pořád je na tom hra lépe, než ti ******i v SO4. Ale jinak byla SO4 pěkná hra. Edit: co je to za cenzuru? Vzdyť je to je lékařský termín... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
headhot Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 No ta Sarah, ta jeji rasa je bohuzel v kazdem dile,ale bez jejiho ally healu by to ani neslo dohrat, snazil jsem se ji ignorovat,ale hru bych nikdy nedokoncil. (vlastne muzu dokoncit,ale jeste kompletuji trofeje:) ) No nech se me prekvapit,treba udelali v XIII-2 nejakou hardcore obtiznost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Dengeki PlayStation has a two page spread on final Fantasy XIII-2 this week, complete with a one page interview with producer Yoshinori Kitase and director Motomu Toriyama. Here's a bit of what they say: XIII-2's story begins in Gran Pulse after the ending of XIII. The story will feel like it expands out from the after story that was included in the booklet with Xbox 360's Final Fantasy XIII International. Outside of Lightning, other characters will appear in the game in unexpected forms. Some will see major changes. XIII-2 is a full sequel. You'll learn some of the things that took place in the background scenes of XIII. The story will be more dark and mysterious than XIII's. The story will focus on the goddess Etro. The game will not have the pop feel of Final Fantasy X-2 The battle system will be an evolved form of XIII's ATB system. They're listening to opinions both inside and outside of Square Enix and from outside of Japan regarding characters, story and interface. There may be a difficulty setting. Tahle zpráva se objevila na VGC. IMO poměrně zajímavé, hlavně ta poznámka o X-2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
headhot Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 to jsem opravdu zvedavy, v cem bude temnejsi hra, treba se dockame umirani hlavnich hrdinu. Pro me je vice zajimave nez ta poznamko o X-2, ze tam bude volba obtiznosti neco jako u Star Ocean, urcite bude podminka na trofej dokoncit hru na vetsi obtiznost, takze bude mene lidi s platinou jako tomu bylo u FFXIII, nice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Den Posted January 26, 2011 Author Report Share Posted January 26, 2011 Treba umrou vsichni... :cheesygrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 To by nebylo originální, to už tu bylo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Den Posted January 26, 2011 Author Report Share Posted January 26, 2011 Tak...ono snad vsechno uz tu bylo. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAMson999 Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Tak mě FFXIII bavil naprosto maximálně, skvělé postavy, super grafika, hodně cut-scén. Na FFXIII-2 se moc těším, stejně jako na FFXIII Versus! Taky jsem slyšel, že hra bude podporovat možnost použití savu z FFXIII, nevím však jaké následky to bude mít. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
headhot Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Tak mě FFXIII bavil naprosto maximálně, skvělé postavy, super grafika, hodně cut-scén. Na FFXIII-2 se moc těším, stejně jako na FFXIII Versus!Taky jsem slyšel, že hra bude podporovat možnost použití savu z FFXIII, nevím však jaké následky to bude mít. evidentne hodnotis hru jako vsichni ostatni, samozrejme jedine co te hre chybelo byl pribeh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts