Nanaki Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2011 A propracovaný soubojový systém, a propracovaný systém posilování postav. Našlo by se toho docela dost. Taky jsem slyšel, že hra bude podporovat možnost použití savu z FFXIII, nevím však jaké následky to bude mít. To zatím něvědí ani autoři, ono je to vše ve fázi "možná". Citovat
.Den Odesláno Leden 30, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 30, 2011 Co se tyce savu, tak velmi obvykle v jRPG je odemknuti nekolika bonusovych predmetu nebo zbrani, pripadne cutscenes. Citovat
CAMson999 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2011 Mně se líbil i příběh, nevím co s ním všichni mají. Jasně, příběh si možná nezasloužil hodnocení 10/10, ale je rozhodně lepší než u spousty jiných lépe hodnocených her (Call of Duty, a.t.d.). Nápad s l'Cie a jejich úkoly byl velice zajímavý + originální! RPG se špatným příběhem není RPG, alespoň pro mě. V tomto případě jsem si byl vždycky jistý, že hraju opravdové RPG. :) Citovat
Nanaki Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2011 Pokud srovnáváš s Call of Duty, tak je celkem jasné, že bude dobrý. To by fakt byla tragédie, kdyby nebyl. Ale pokud zůstaneš v oblasti RPG, zase taková sláva to není. Ž tě nějaká božská síla zvolí za svojí loutku zase není až tak originální, to vážně ne. Ale je podán zajímavou formou, pravda. Celkově IMO asi tak průměr, na ty nejlepší vážně nemá. Hra samozřejmě může mít řekněme nevýrazný příběh a být dobrá, třeba Demon´s Soul nějak příběhově neexceluje a jaká je to pěkná hra. Je poměrně zajímavé, že FFXIII označuješ za "opravdové RPG", protože zrovna tahle hra ořezela vlastně všechny prvky jRPG, co jsou. A to je IMO poměrně velká chyba. S tím souvisí i moje výhrady, které jsou spíš v oblasti herní. jak jsem psal výše. Citovat
.Den Odesláno Leden 31, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 31, 2011 Treba toho jenom tolik nehral. ;) Bohuzel ne vsichni si prosli hrami jako Chrono Trigger, Xenogears, Vagrant Story, Chrono Cross, Final Fantasy VI a VII (a ano, vidim, ze to jsou jenom stare SNES a PS1 tituly) apod... Potom se i dnesni paskvil muze jevit jako genialni (a pokud se podivame na to, co je opravdu dostupne dnes (tj. NIC), tak i FF XIII je ve srovnani s tim vsim ostatnim bombasticka... :( ). Citovat
headhot Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2011 Treba toho jenom tolik nehral. ;) Bohuzel ne vsichni si prosli hrami jako Chrono Trigger, Xenogears, Vagrant Story, Chrono Cross, Final Fantasy VI a VII (a ano, vidim, ze to jsou jenom stare SNES a PS1 tituly) apod... Potom se i dnesni paskvil muze jevit jako genialni (a pokud se podivame na to, co je opravdu dostupne dnes (tj. NIC), tak i FF XIII je ve srovnani s tim vsim ostatnim bombasticka... :( ). ja si tim nastesti vsim prosel, diky emulatorum. Jinak vec co mi strasne chybi ve FFXIII je nejaka epicka bitva co byvala treba ve FFVII,FFVIII a FFX ultratezky bossove, pouze porazitelni na 99lv, jedina hra jrpg ktera se na ps3 k tomu priblizila je pouze SO4 (btw. dela mi hroznou radost cist na zahr. serverech,ze vetsina hracu skoncila s hranim u prvniho setkani s fantoms:) a to jen diky tomu,ze neumi vyuzivat skilly, silence,purify,reflect atd.) Citovat
Nanaki Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2011 Ale je fakt, že ty fantómové nebyli zase tak snadní. Rozhodně to byl do té doby nejtěžší zápas. Moc mě nepřekvapuje, že právě tohle bylo zákysové místo. A ano, právě nepřítomnost nějakých bonusových věcí beru jako jeden z hlavních mínusů FFXIII. Cie´th stony byly docela chabá náhražka, navíc špatně udělaná. Hunty v FFXII byly v tomhle ohledu mnohem lepší, takový souboj s Gilgameshem... Citovat
.Den Odesláno Leden 31, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 31, 2011 A chtelo by to mesta... Co to je za RPG bez stary dobrych mest? x_x U FF Tactics to jeste beru, ale to je jina kategorie. A co to je za blbou vymluvu, ze "by bylo moc tezke udelat mesta"? Vtipna byla ta hraci vytvorena mapa sveta, ktera predstavovala jednu dlouhou nudli. Citovat
Nanaki Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2011 Ty kecy byly fakt děsné. Já města zase tolik mít nemusím, dobrá se dá udělat i bez nich, ale to kvákání kolem si fakt odpustit mohli. Hlavně, že SO je měl, že? Tam to najednou šlo... Citovat
seth123 Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2012 neví nekdo kde by se dala sehnat steelbook edice vsude jsou jen xbox :( Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.