jura555 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Zdravím, hledám nějakou aplikaci která deaktivuje polohovej senzor. Když na iphonu něco dělám třebas v posteli a otočím se a obraz se otočí na nějakou blbou stranu tak to je na ukopnutí hlavy...tak se ptám jestli není nějaká sranda co to zruší....před pár lety jsem četl o něčem takovém ale byl jsem línej to v cydii hledat....teď lituju.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 jo jde to,musíš mít iOS 4.0 a výš(idevice s multitaskingem,nebo si ho aktivuj)a když najedeš do MT lišty,tak vlevo je ovladani hudby a je tam i rotation lock ale jk si pamatuju,tak ty máš asi iphone 2g,na který iOS 4 není,atkže hledat v cydii jedině takže si stahni sbsettings(snad s tim umiš),a k tomu rotation inhibitor,vždy to pak přes SBsettings aktivuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 jop, to je přesně to co jsem hledal, díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.