jura555 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2011 Zdravím, hledám nějakou aplikaci která deaktivuje polohovej senzor. Když na iphonu něco dělám třebas v posteli a otočím se a obraz se otočí na nějakou blbou stranu tak to je na ukopnutí hlavy...tak se ptám jestli není nějaká sranda co to zruší....před pár lety jsem četl o něčem takovém ale byl jsem línej to v cydii hledat....teď lituju.:) Citovat
Lentilek2 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2011 jo jde to,musíš mít iOS 4.0 a výš(idevice s multitaskingem,nebo si ho aktivuj)a když najedeš do MT lišty,tak vlevo je ovladani hudby a je tam i rotation lock ale jk si pamatuju,tak ty máš asi iphone 2g,na který iOS 4 není,atkže hledat v cydii jedině takže si stahni sbsettings(snad s tim umiš),a k tomu rotation inhibitor,vždy to pak přes SBsettings aktivuj Citovat
jura555 Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 18, 2011 jop, to je přesně to co jsem hledal, díky:) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.