Al Capone Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Mám český xbox live (zatím jenom měsíc zdarma), ale když jsem viděl to co je v UK, tak chci migrovat, především kvuli online TV. Budou fungovat na UK předplacené karty zakoupené u nás (jrc)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Migrovat z CZ na UK nejde! Budeš muset vytvořit novej účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Ok a pujde to s tou předplacenou kartou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Ok a pujde to s tou předplacenou kartou? To nevím... ale co jsem tak viděl po fóru, tak se kódy prodávaj zvlášť UK a CZ tak nevim :) S tou migrací mě to taky štvalo, že to nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.