Gerrapa Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Mám otázku týkající se bluetooth. Existuje v této době nějaký plnohodnotný program na posílání všech souborů přes bluetooth jedoucí na iOS4.x? ibluenova bohužel na tento os nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 zkušals iBluetooth? vím že dělá průsery už na 3.x, ale na 4.x třebas pojede lépe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gerrapa Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 ten se bohužel ani nezapne... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 zkoušels verzi od xsellize?, ta mi kupodivu jako jediná šla na 3.1.3 na 4.x jsem to netestoval...ale celkem mně trpí když to vypnu a zase zapnu, tak se načítá pak spadne a pak to až jede zase.. to je na kulku mezi oči:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gerrapa Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 jj presne od nich :D zapinam jak pomatenej a pokazdy to spadne :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 hmm, no jo, to je ten slavnej iOS4:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 čeká se na plnohodnotny program celeste,ale kdy bude,to nikdo neví,snad brzy,jinak na iOS 4 si fakt přes BT jedině zahraješ :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gerrapa
Mám otázku týkající se bluetooth. Existuje v této době nějaký plnohodnotný program na posílání všech souborů přes bluetooth jedoucí na iOS4.x? ibluenova bohužel na tento os nefunguje.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.