rockermates Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 za toto jsem uz dostal body ale jak zrusim v gta na dsko ty cheaty je to pekne naprd...ted se mi to neuklada automaticky :cry::cry::cry: Citovat
0 penthaler Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 To si jako delas prdel ze pouzivas ACEKARD a nedokazes vypnout cheaty???!!! (AKAIO je napr. v cestine...) Beru zpet - > jsi MISS WORLD :D Najedes si na hru, ale nezvolis ji. Das start -> cheaty -> a postupne odskrtas vsechno, co nepotrebujes / potrebujes. A pak das SELECT a tim to ulozis. EDIT: Ale konecne alespon spravna sekce... Takze CONGRATULATIONS Citovat
0 rockermates Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 no to jo ale kdyz mam na gta chinatown wars takovy ty cheaty napr. L R L R X Y A B X Y ...........víš to sem myslel ..... Citovat
0 penthaler Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 Tyhle cheaty jsou v ROMce, tamty cheaty jsou v systemu karty a hru ovladaji rekl bych mnohem lepe a nemusis jak blazen vytukavat kombinace. Proste pred spustenim hry zadas co potrebujes. Jen tak mimochodem AUTOSAVE funguje vzdy jen po dokonceni mise Citovat
0 rockermates Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 no to jo ale ja nemam ty cheaty v ty databazi tak musim jedine vytukavat.... Citovat
0 rockermates Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 viz ze dostanu body ale tak tady na to foru se zeptam a hned sou to naky p*******y body a samy p****y lock....fakt zacinam pochybovat o inteligenci nektery jedincu.....:-( Citovat
0 DeSmond Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 Zacni u sebe....co cekas kdyz dotaz pises do trech ruznych temat a chovas se tu jako..... Citovat
0 Trany Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 Asi tak. Cheaty vypneš tak jak popsal Penthaler, zkusil jsem si to vyhledat v Googlu a hned mi to vyjelo, stejně jako všechny tvoje "záseky". Ty a UlbrihF byste si měli podat ruce. Citovat
Otázka
rockermates
za toto jsem uz dostal body ale jak zrusim v gta na dsko ty cheaty je to pekne naprd...ted se mi to neuklada automaticky :cry::cry::cry:
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.