Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Mám GT7 na ps4 kde už mám v této hře dost odehráno, nyní jsem si koupil konzoli PS5 a hru GT7 ve verzi pro PS5, bohužel i když mám nyní v PS5 nainstalovány obě verze hry GT7 PS4 i PS5, postup ve hře mám jen u ps4 verze u PS5 verze bych musel začínat od úplného začátku. Lze tento postup ze Hry verze PS4 nějak přesunout na verzi hry PS5 ?

Samozřejmě takto to mám u všech her kde mám verzi pro PS4 i PS5.

Odesláno

Ano přihlasuju se stejným účtem. Bohužel se tam ten postup neobjeví u žádné PS5 hry. Nemám ps plus někde jsem četl že by to mohlo pomoci když bych si ps plus koupil,ale nevím co je na tom pravdy. Volal jsem na podporu Playstation a tam mne řekli že do PS5 hry se nemůže postup z PS4 hry přepsat jelikož je to úplně jiná platforma, to mne přijde blbost když je to pořád stejná hra se stejným názvem.

• 2 weeks later...
Odesláno
V 29. 5. 2025 at 6:12, Radekme napsal:

Mám GT7 na ps4 kde už mám v této hře dost odehráno, nyní jsem si koupil konzoli PS5 a hru GT7 ve verzi pro PS5, bohužel i když mám nyní v PS5 nainstalovány obě verze hry GT7 PS4 i PS5, postup ve hře mám jen u ps4 verze u PS5 verze bych musel začínat od úplného začátku. Lze tento postup ze Hry verze PS4 nějak přesunout na verzi hry PS5 ?

Samozřejmě takto to mám u všech her kde mám verzi pro PS4 i PS5.

Mimochodem, i když teď trávím méně času u závodních her, stále pravidelně hraju Counter-Strike a zkouším štěstí při otevírání case na cs2 cases – baví mě to skoro stejně jako ladění setupu v GT7

Ano, rozumím tvé situaci – je to poměrně běžný problém při přechodu mezi verzemi PS4 a PS5 u některých her, včetně Gran Turismo 7.

Dobrá zpráva je, že u GT7 lze postup ze hry na PS4 přenést do PS5 verze, ale musíš spustit PS5 verzi hry a být připojen k internetu, protože uložený postup se synchronizuje přes servery Gran Turismo (nikoli přes klasický PS cloud save). Tady je stručný postup:

1. Spusť PS4 verzi GT7 na PS5 (nebo na původní PS4, pokud ještě máš).

2. Ujisti se, že jsi připojen ke stejnému PSN účtu, který budeš používat i v PS5 verzi.

3. Hra by měla automaticky nahrát tvůj postup na servery (nemusíš dělat nic zvláštního).

4. Poté spusť PS5 verzi GT7 a přihlas se ke stejnému PSN účtu.

5. Postup by se měl automaticky načíst z cloudového profilu GT7.

Je ale důležité vědět, že přenášení uložených pozic není vždy automatické u všech her – některé hry (např. některé verze Call of Duty nebo Spider-Man) vyžadují ruční export a import uložených pozic z menu hry.

U GT7 je to jednodušší, protože ukládání probíhá online skrze účet.

Dej vědět, jestli ti to fungovalo!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu