Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 378
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Manager pouzivam tento: Rogero_Manager_v7.8_Signed_for_Waninkoko_Kmeaw_CFW_3.55_Stealth_ID.pkg,(jestli nevis kde stahnout pisni e-mail nebo icq a poslu ti ho).U kazde hry jsem zapl ctvereckem v tom managereu podporu pro BD. Hry mam na exteraku ve slozce GAMEZ, GT5 mam na internim( stáhnul jsem na interni vse co slo a pak pres program PS3Spliter jsem rozdelil soubor ktery mel cca 12gb, pak jsem spustil vise uvedeny manager a zkopiroval jsem ho na int. HD pak jsem nacetl hru v manageru z int. HDD a vualaaa hra se rozjela).Tot vse.Samozrejme mam CFW od Kemaw... s pouzitim LV2 patchem. Snad jsem ti pomohl kdyby ne tak zavolej na skype (uz.jmeno: caribian, Breclav a zkusim ti poradit).Jsou tu lepsi borci nez jsem ja (psina1 apod.) ale uvidis.Budu tady cca 1 hod.Pak az zitra rano v 9:00. Ahoj.

Odesláno
Nainstaloval jsem CFW.. vse v pohode.. pak jsem nainstaloval novou Gaia Manager a kdyz ji zapnu tak je jen tma a playar se sekne.. Nevi nekdo co s tim?

dela mi to taky ps3 se stale seka apod. nebo kdyz najizdim do her tak blackscreen. ted kdyz sem odpojil net tak to jede v pohode, snad vyjde nejaky opravny patch, dela to docela hodne lidem problemy

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu