varinek Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Kmeaw cwf 3.55 + LV2 patcher makaj,zatim jsem zkoušel jen GoWIII a Ratchet and Clank:crak in time,jelikož je mam na externim..rogero mi nezobrazuje zálohy na internim disku a nejde disk dole přehodit šipkou,víte někdo čim to je?Už jste s tim někdo přihlášenej na psn? JJ sem pohoda...Hraju COD BO multiplayer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caribian Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Manager pouzivam tento: Rogero_Manager_v7.8_Signed_for_Waninkoko_Kmeaw_CFW_3.55_Stealth_ID.pkg,(jestli nevis kde stahnout pisni e-mail nebo icq a poslu ti ho).U kazde hry jsem zapl ctvereckem v tom managereu podporu pro BD. Hry mam na exteraku ve slozce GAMEZ, GT5 mam na internim( stáhnul jsem na interni vse co slo a pak pres program PS3Spliter jsem rozdelil soubor ktery mel cca 12gb, pak jsem spustil vise uvedeny manager a zkopiroval jsem ho na int. HD pak jsem nacetl hru v manageru z int. HDD a vualaaa hra se rozjela).Tot vse.Samozrejme mam CFW od Kemaw... s pouzitim LV2 patchem. Snad jsem ti pomohl kdyby ne tak zavolej na skype (uz.jmeno: caribian, Breclav a zkusim ti poradit).Jsou tu lepsi borci nez jsem ja (psina1 apod.) ale uvidis.Budu tady cca 1 hod.Pak az zitra rano v 9:00. Ahoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caribian Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 zprava je pro corvette!!!! sory ale za celej den uz me z toho hrabe!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 AC: Brotherhood jede online! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 zprava je pro corvette!!!! sory ale za celej den uz me z toho hrabe!!!!!! On psal ze mu to uz vse funguje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caribian Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 tak jsem zase zaspal, hlavne ze mu to jede....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Cau. Chtel jsem se zeptat jestli musim mit v mechanice pri hrani her nejake origo BR.. Ted momentalne zadne doma nemam, tak jestli ma smysl to ted vubec zkouset. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Cau. Chtel jsem se zeptat jestli musim mit v mechanice pri hrani her nejake origo BR.. Ted momentalne zadne doma nemam, tak jestli ma smysl to ted vubec zkouset. diky JJ musis asi u 98% her...myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 tak jsem zase zaspal, hlavne ze mu to jede....... I tak dik, byl jsem uz zoufalej, pomohl ten fix permission package o kterym tu v topicu jeste nebyla rec a zrovna u me to bylo klicovy, ocenuju pomoc.Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 btw jakej je nazev release LB2?? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 I tak dik, byl jsem uz zoufalej, pomohl ten fix permission package o kterym tu v topicu jeste nebyla rec a zrovna u me to bylo klicovy, ocenuju pomoc.Dik a s cim presne ti pomohl pro ostatni ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caribian Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 a s cim presne ti pomohl pro ostatni ?? co mas namysli????? s cim presne ti pomohl pro ostatni ?? - nejesem zadny hacker ale pitomec taky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Nainstaloval jsem CFW.. vse v pohode.. pak jsem nainstaloval novou Gaia Manager a kdyz ji zapnu tak je jen tma a playar se sekne.. Nevi nekdo co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davey22 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Nainstaloval jsem CFW.. vse v pohode.. pak jsem nainstaloval novou Gaia Manager a kdyz ji zapnu tak je jen tma a playar se sekne.. Nevi nekdo co s tim? dela mi to taky ps3 se stale seka apod. nebo kdyz najizdim do her tak blackscreen. ted kdyz sem odpojil net tak to jede v pohode, snad vyjde nejaky opravny patch, dela to docela hodne lidem problemy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Tuhle Gaiu nedoporučuju používat, nepracuje korektně. Počkejte na verzi s integrovanou Lv2. Nejstabilnější je zatím Roger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Nainstaloval jsem CFW.. vse v pohode.. pak jsem nainstaloval novou Gaia Manager a kdyz ji zapnu tak je jen tma a playar se sekne.. Nevi nekdo co s tim? Před managerem musíš spustit Lv2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Tuhle Gaiu nedoporučuju používat, nepracuje korektně. Počkejte na verzi s integrovanou Lv2. Nejstabilnější je zatím Roger Jo Rogero je v pohodě akorát se mi v něm neukazujou hry co mam na internim,nevíš jak to udělam? Nebo se musí přes FTP dávat do jiný složky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Jo Rogero je v pohodě akorát se mi v něm neukazujou hry co mam na internim,nevíš jak to udělam? Nebo se musí přes FTP dávat do jiný složky? Na interním je Roger nastavený na složku GAMES, externí na GAMEZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Na interním je Roger nastavený na složku GAMES, externí na GAMEZ Takže je přes ftýpko přehodim do GAMES a měl by je vidět? EDIT: jakej používáte ftp server? Ten starej nejde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Potvrzuji funkcnost FN4 na internim disku bez BR v mechanice... ( Zkopirovano pres Gaia ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Takže je přes ftýpko přehodim do GAMES a měl by je vidět? Přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Paráda a ještě jedna věc co ted používáte za ftp? Starej nejde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 FTP a dálší app najdeš tady: http://www.uloz.to/7469394/waninkoko-app-rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 JJ musis asi u 98% her...myslim asi ted budu za lamu ,ale tohle cele je o cem kdyz musim mit orig hru v mechanice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 asi ted budu za lamu ,ale tohle cele je o cem kdyz musim mit orig hru v mechanice Jenže JAKOUKOLIV hru :cheesygrin::cheesygrin:, né tu co chceš hrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts