pisina1 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Gaia manager v202. Jaká tam je ta složka? Podle toho co sis nainstaloval,název složky je v názvu pkg souboru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man5on Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Funguje někomu Rogero 7.9a bez nutnosti spouštět lv2 patch? Mě teda ne, musím zase spustit lv2 a až pak manažera, jinak se žádná hra nerozjede. A ještě jedna otázka, nainstaloval sem SNES9x emulátor, spustím ho a žádná hra se nerozjede jen menu nastavení, jak dál postupovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QQQ1468625373 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Funguje někomu Rogero 7.9a bez nutnosti spouštět lv2 patch? Mě teda ne, musím zase spustit lv2 a až pak manažera, jinak se žádná hra nerozjede.A ještě jedna otázka, nainstaloval sem SNES9x emulátor, spustím ho a žádná hra se nerozjede jen menu nastavení, jak dál postupovat? k tomu emulatoru potrebujes samozrejme romky abys mohl hrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man5on Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 k tomu emulatoru potrebujes samozrejme romky abys mohl hrat Já myslel, že v něm bude alespoň Mario, škoda, hry žádný jinak nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts