radator Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 pro všechny !!!!!!! Pořádně si pročtěte vlákno, než budete pokládat pořád stejny stupidní otázky pořád dokola !!!!!!! omlouvám se :( jsem na mobilu a nekoukal jsem se na první stránku :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 tak sry že nevím jestli před tím tam mám hodit geohotův, pak nainstalovat ty managery z toho to pak hodit zase na oficiální a pak nainstalovat toto...nebo jestli to můžu udělat rovnou. Dobře, speciálně pro tebe: Pokud máš OFW 3.55, tak si stáhni soubory z prvního postu. Update CFW dej na flashku do PS3/UPDATE/..... potom z XMB nainstaluj. JE TO TU VŠECHNO NAPSANY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 jj říkám že se omlouvám :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the_warrior Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Kde se daji najit originalni eboot soubory? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 jj říkám že se omlouvám :( Ok. Odpouštím Ti :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 jeste dotaz, hry hazet porad stejne do stejny slozky nebo jak:? podle manageru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Přešel někdo z Waninkoko na tenhle Kmeaw a drží se na něm? Já jen abych šel kdyžtak s davem :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Ano zatim neni duvod zustavat na Waninkoko ... Kmeaw ma zatim vic navrch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risakcze Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Přešel někdo z Waninkoko na tenhle Kmeaw a drží se na něm? Já jen abych šel kdyžtak s davem :D :D jj já, :P ale mezi tím jsem přešel ještě na ofw 3.55... ale nevím jakej je vtom rozdíl, hry které mi nešli na waninkoko, mi nejdou ani na kmeawu :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Kde se daji najit originalni eboot soubory? http://tinyurl.com/4p79kkb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 jaký teda doporučujete ten manager ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davey22 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Potvrdzujem funkcnost GT5 US (BCUS98114) cau mohl by jsi nekde nahodit na web originalni eboot? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Přešel někdo z Waninkoko na tenhle Kmeaw a drží se na něm? Já jen abych šel kdyžtak s davem :D :D to snad uz udelaly vsichni.... Let´s go na KMEAWa :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 http://tinyurl.com/4p79kkb Hodně dobré, chválím8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Tak uz hraju GT5 diiik pisina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 cau mohl by jsi nekde nahodit na web originalni eboot?diky Tady posílám originál EBOOT na GT5 US verze http://www.fileserve.com/file/M7atahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 S tema eboots nestaci proste nainstalovat org. update? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 varinek odkud jsi stahoval gt5 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 ou, I am really sorry. :o Yes sir Už na to jdu.. Jinak, zkoušel někdo The shoot? Mám nějakou verzi a nejsou tam písmena :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Gran Turismo 5 PS3-DComics torrent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 @ekRa: na to si musis stanou ten opravny patch..je u ty hry taky..mam dojem, že je na foru v sekci download a hry na loadfiles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 S tema eboots nestaci proste nainstalovat org. update? Teoreticky by to stačit mělo,ale jenom v případe, že patch eboot opravuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veks Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Tak dnes samé dobré zprávy, už se těším domů, až tam nainstaluji Kmeaw, jsem rád, že jsem se udržel a neriskoval WaninKokosa :) Tohle by mělo opravovat nefungující hry z externího HDD, přiznám se, že moc nechápu o co jde... http://dukio.com/pl3-file-permissions-fix-in-kmeaw-cfw-solve-freeze-backups.html A vyšel Gaia Manager upravený pro 3.55, do večera by měla vyjít nová verze, která bude obsahovat lv2 patcher, aby nebyl potřeba pokaždé spouštět zvlášť, plus ještě uvažuje k implementování Hermes Payload (jestli správně chápu, tak ten je potřeba hlavně ke spuštění OtherOS) http://dukio.com/gaia-manager-updated-for-3-55-kmeaws-lv2-patch-integrated-soon.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Takze vse jede jak ma takze joint a multiplayer zasek jeste ze sem si nechal games i v PC nemusim schanet eboots :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Jo,Jo Gaia bude večer a podle myho nazoru je to nejlepší manager Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts