ganyb Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Pánové já to vzdávám.....:cry: :cheesygrin: Ja to už vzdal, jen to uz pozoruji z povzdali....to je jak v jeslich, tedy jen s nekteryma. Pokud nekteri pozorne nectete nebo nevite co delate....radsi bezte do JRC udelat trzbu :sorry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davey22 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 projizdel jsem cele tema radeji jeste znovu ale stejne porad nevim co delam blbe, na OFW jsem naistaloval CFW Kmeaw, potom jsem naistaloval LV2.pkg. ktery spustim pak z neho vyjedu x ale stejne mi nejde otevrit zadny backup manager, zkousel jsem i nejnovejsi rogero man. a multimanager, vzdycky to vyhodi chybu 80029519, muzete mi nekdo poradit diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Nemáte někdo original eboot na GT5 EUR verzi...? nebo stačí když tam dám original US eboot...? a nebo stáhnu update...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 projizdel jsem cele tema radeji jeste znovu ale stejne porad nevim co delam blbe, na OFW jsem naistaloval CFW Kmeaw, potom jsem naistaloval LV2.pkg. ktery spustim pak z neho vyjedu x ale stejne mi nejde otevrit zadny backup manager, zkousel jsem i nejnovejsi rogero man. a multimanager, vzdycky to vyhodi chybu 80029519, muzete mi nekdo poradit diky Zkus tohle: http://www.uloz.to/7469394/waninkoko-app-rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ceky Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Jeste jeden dotaz: Je jedno jestli stahnu hru ntsc nebou pal? popř. Usa nebo Eur? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veks Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Rada ohledně nefungujících .pkg, zformátujte si flashku, pak to tam nahrajte znovu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Poradími někdo prosím jak se zbavit složky v XMB app_home/ps3_game ve manažeru ji nevidím abych jí mohl smazat.Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cratos Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Poradími někdo prosím jak se zbavit složky v XMB app_home/ps3_game ve manažeru ji nevidím abych jí mohl smazat.Diky! Hod si tam OFW 3.55 a mas to opravene!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Mensi problemek u Fifa 11 me porad chce aktualizovat na verzu 1.03 a kdyz ji nainstaluju tak pise ze neni potreba instalovat ? Wtf ? Me by nevadilo kliknout na kolecko a jit dal , ale pri hrani to porad naskakuje a stopuje hru ... A nekdy dokonce hru necha spustenou v pozadi ale je tam tabulka s updatem :-/ co stim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Uz vysel new GaiaManager?? thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 jak je možné že mi GT5 po updatu hodí blackscreen..? děkuji za odpovědi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Poradími někdo prosím jak se zbavit složky v XMB app_home/ps3_game ve manažeru ji nevidím abych jí mohl smazat.Diky! Tak tohle je na mě už taky moc... Uvažoval jsem u sepsání návodu co a jak, pak nějakej sumář...ale po takových dotazech, se na to můžu z vysoka...abych měl pak plnou schránku od 12 letech kluků, díky díky díky Každopádně přeju pevný nervy tomu, kdo se dotoho pustí ;o)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Tak tohle je na mě už taky moc...Uvažoval jsem u sepsání návodu co a jak, pak nějakej sumář...ale po takových dotazech, se na to můžu z vysoka...abych měl pak plnou schránku od 12 letech kluků, díky díky díky Každopádně přeju pevný nervy tomu, kdo se dotoho pustí ;o)))) Jj, pritom to lehci uz nemuze bejt :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruben Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Hodte sem prosim nekdo original eboot.bin a param.sfo od gran turismo 5 EU, nomohu to nikde najit, torrenty jsou zabaleny v rar. Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Neví někdo, jestli není nějaká stránka s originálníma eboot ke hrám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davey22 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Neví někdo, jestli není nějaká stránka s originálníma eboot ke hrám? nejake by meli byt tady: http://psx-scene.com/forums/f187/some-original-unmodified-eboots-76505/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 U black ops mi mizí ikonka... a linky na fixnutí jsou mrtvé (tu na foru)... Co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Přestaňte tu psát pořád dokola stejné dotazy a NAUČTE SE ČÍST!!! kdyby jste tu nepsali ty bludy, tak tu není už 10stránek z toho tak půlka blbostí... Dotazy tu už jsou zodpovězeny, takže si přečtěte těch prvních 5 stránek Originální Eboot.bin http://tinyurl.com/4p79kkb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Ani na jedné stránce to tu není.. tak tu zbytečně neřvi ;)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 U black ops mi mizí ikonka... a linky na fixnutí jsou mrtvé (tu na foru)... Co s tim? po 2. http://www.multiupload.com/RHB3OYKPNQ original EBOOT+SFO BLACKOPS BLES01031 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Takže tenhle eboot nahradim za starej a param.sfo dam na blessxxx .. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Takže tenhle eboot nahradim za starej a param.sfo dam na blessxxx .. Dík Mas Kmeaw CFW 3.55 ja bych rekl ze ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 A ještě to píše: You must delete game data to play this game... co musim udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 @ blooman, že by odinstalovat hru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Tak mi to nedalo a sepsal jsem to... >>>ZDE<<< je vše potřebné ke spuštění záloh...nejdřív povinně přečíst a pak se ptát :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts