Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kmeaw CFW 3.55 + LV2 patcher

veks

Recommended Posts

• Odpovědi 378
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

jj resim to stejne (ps3 40gb), GT5 mam na internim asi 32 dalsich games na ext.Co ja wim tak soubory vetsi jak 4gb maj v sobe Heavy Rain, GT5, Uncharted 1,2 , myslim RDD Nightmate, GOW3 :) a jeste urcite nejaky budou :)
Tak heavy rain taky stahuju :D Ale teď by mě zajímalo, jestli když mi Gaia na externí HDD to GT5 rozdělila, jestli to dám nějak zase dohromady. Jde mi o to, že bych to donesl ke kámošovi a ten by si to stáhnul na interní...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lomax ,co ty mas KMAEW ,jaky jsou tvoje zkusenosti??

Zatím jsem s tím moc nehrál. testoval jsem to co mi šlo na jb 3.41 a to funguje taky na cfw...zejtra mam v plánu testnout pozměněný hry pro 3.41 jak budou fungovat. samo po nahrání původních souborů a hry pro move, ty jsem zatím netestoval. jenom spustil jestli jdou

jinak během hraní žádnej zásek

na netu jsem stím ještě nebyl

akorát jsem zjistil, že pokud se sekne konzole, tak pak už nejde zapnout přes DS, ale jenom na konzoli. po správném vypnutí funguje zapnutí normálně

Odkaz ke komentáři

Zatím jsem s tím moc nehrál. testoval jsem to co mi šlo na jb 3.41 a to funguje taky na cfw...zejtra mam v plánu testnout pozměněný hry pro 3.41 jak budou fungovat. samo po nahrání původních souborů a hry pro move, ty jsem zatím netestoval. jenom spustil jestli jdou

jinak během hraní žádnej zásek

na netu jsem stím ještě nebyl

akorát jsem zjistil, že pokud se sekne konzole, tak pak už nejde zapnout přes DS, ale jenom na konzoli. po správném vypnutí funguje zapnutí normálně

Ja taky prave moc nehraju jenom jsem zkousel par her jestli povalej a COD BlackOps (on-line/externak), GT (+update/interní), FIFA 10 (on-line vyhral sem 3:2 :D/externi ), Prototype (externi) a NHL 11 (chtej pass/ext.) vse jede zatim zadnej freez.Zejtra budu taky dal testovat ...

Odkaz ke komentáři

Mohlo by to byt tim ze jsem mel driv hry v LAUN12345 a pak sem je prendal do jiny slozky pres blackbox ? (udelal jsem to abych mohl smazat backup manager starej)

NE!!!!Na kazdou hru pokud si na nich delal fix prez jakykoliv manager musis stahnout ORIGINALNI EBOOT a PARAM.SFO u nekterych her i SELF files....

Odkaz ke komentáři

Gaia Manager for CFW 3.55

Description:

drizztbsd's version of Backup / Open Manager. Gaia Manager features include:

Supports up to 512 items from two USB devices, internal hdd and bluray

Ability to copy games from bdvd to hdd0 or USB's, from hdd0 to USB's or from USB's to hdd0. It is done asking to you the destination device. It use uses asynchronous reading and writing for fast copy.

Special support for big files in FAT: it splits files >= 4GB using .666xx fragments (if the file is name.ext, the file splits as name.ext.66600, name.ext.66601,...). This file is not bootable and it is marked using '_' as folder prefix. The file is joining when you copy it to hdd0 device

Automatically finds the path of the games and asks to you about it. In other case, if the Open Manager is installed in the hdd0 creates one. You can change it pressing L2+START later.

Including checking game option (pressing R3). It displays information about the files, size, splits or big files, if it have one.

Support for Homebrew: you can creates "homebrew" folder in root USB FAT device and put here others folders with an EBOOT.BIN (.self format) and one ICON0.PNG. Also you can use the internal hdd0. Homebrew is launched directly and receive the path in argv[0].

FTP support to upload homebrew: open_manager uses "GAIA01985" as user, by default. I recommend flashfxp to use it, because FTP support is not very good..

http://www.edisk.cz/stahni/13598/UP0001-GAIA01985_00-7679866932773369.pkg_375.97KB.html

gaia.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak po dlouhem zkouseni funkcni: Mafia 2 CZ, Army of Two 40 the day..., 007 JB Blood...., Skate 3, COD Black Ops, GT 5 i po stazeni aktualizace a dalsi az zitra.Je to super.Vse spousteno pres Rogero managera Stealth ....

Jakej mas manager, kde mas hry (presne) co si pro to musel udelat...nejdou mi zadny hry z internalu..dik

Odkaz ke komentáři

Kmeaw cwf 3.55 + LV2 patcher makaj,zatim jsem zkoušel jen GoWIII a Ratchet and Clank:crak in time,jelikož je mam na externim..rogero mi nezobrazuje zálohy na internim disku a nejde disk dole přehodit šipkou,víte někdo čim to je?

Už jste s tim někdo přihlášenej na psn?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu