netenziraku Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Ahoj, poprosil bych vás o vaše názory při reklamování RROD u MS. Do tříleté záruky se vejdu. Pod faceplate pečeť už není. Flash tam je tuším 1.51 nebo tak něco. Zajímaly by mě zkušenosti. Někomu to projde bez pečeti i s flashem. Někomu ne. Dokonce to někomu snad i dali zaplatit. Prosím podělte se o zkušenosti ať vím jestli poslat, nebo ne... díky!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Neposílat,nevemou to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 zip545: kecáš jen z hladu, nebo to máš nějak ověřený? Toto jsem psal zde http://console-forum.net/tema/59814-xbox-360-pecet-reklamace-atd?p=930038#post930038 "Dnes se mi vrátil xbox z reklamace. Posílal jsem ho tam kvůli E74. Xbox se po 10 dnech vrátil opravenej z5, v což jsem ani nedoufal. Xbox byl v době odeslání flešlej, neměl pečeť, a byl doslova doj*banej case. Uvnitř chyběli i tlumiče na mechaniku. I přez toto všechno se mi xbox vrátil a je kompletně opravenej a funkční i přez všechny znaky mého zásahu do konzole." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Ověřený :) To jsem, četl před nějakou dobou,podle mě si jen měl štěstí :). skolni.flakac:Toto tam psal jiný uživatel :Tak konzole je na cestě zpátky z MS, a teď mi přišel email z MS : "nemohli jsme poskytnout záruční služby pro vaši konzolu Xbox 360. Naše standardní kontrola prokázala, že byla splněna nejméně jedna z následujících podmínek, což způsobuje neplatnost omezené záruky konzoly Xbox 360: · Ochranný štítek na konzole je poškozen nebo chybí. · Zjistili jsme, že konzola nese známky násilného otevření či jiné známky neoprávněného nakládání" Stříbrnou pečeť jsem dal novou, nahrál origo FW a známky otevření Xka jsem tam pouhým okem nenašel (dělal jsem to s max opatrností) to snad museli mít pod mikroskopem hovada. Gratuluji všem, kterým Xko opravili bez pečeti a s flashem :( Takže 50 na 50,možná míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Je to dost individualni, s flashem je sance tak mozna 50 na 50. Bez peceti vyrazne mensi. Je to dost o nahode. Ale pro jistotu nech odflashnout, jestli je pecet v pohode, tak by to melivzit bez problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
netenziraku
Ahoj, poprosil bych vás o vaše názory při reklamování RROD u MS.
Do tříleté záruky se vejdu.
Pod faceplate pečeť už není.
Flash tam je tuším 1.51 nebo tak něco.
Zajímaly by mě zkušenosti.
Někomu to projde bez pečeti i s flashem.
Někomu ne. Dokonce to někomu snad i dali zaplatit.
Prosím podělte se o zkušenosti ať vím jestli poslat, nebo ne...
díky!!!!!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.