Jump to content
  • 0

Reklamace přes microsoft RROD

netenziraku

Question

Ahoj, poprosil bych vás o vaše názory při reklamování RROD u MS.

Do tříleté záruky se vejdu.

Pod faceplate pečeť už není.

Flash tam je tuším 1.51 nebo tak něco.

Zajímaly by mě zkušenosti.

Někomu to projde bez pečeti i s flashem.

Někomu ne. Dokonce to někomu snad i dali zaplatit.

Prosím podělte se o zkušenosti ať vím jestli poslat, nebo ne...

díky!!!!!!!

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0

zip545: kecáš jen z hladu, nebo to máš nějak ověřený? Toto jsem psal zde http://console-forum.net/tema/59814-xbox-360-pecet-reklamace-atd?p=930038#post930038

"Dnes se mi vrátil xbox z reklamace. Posílal jsem ho tam kvůli E74. Xbox se po 10 dnech vrátil opravenej z5, v což jsem ani nedoufal. Xbox byl v době odeslání flešlej, neměl pečeť, a byl doslova doj*banej case. Uvnitř chyběli i tlumiče na mechaniku. I přez toto všechno se mi xbox vrátil a je kompletně opravenej a funkční i přez všechny znaky mého zásahu do konzole."

• 0

Ověřený :)

To jsem, četl před nějakou dobou,podle mě si jen měl štěstí :).

skolni.flakac:Toto tam psal jiný uživatel :Tak konzole je na cestě zpátky z MS, a teď mi přišel email z MS :

"nemohli jsme poskytnout záruční služby pro vaši konzolu Xbox 360. Naše standardní kontrola prokázala, že byla splněna nejméně jedna z následujících podmínek, což způsobuje neplatnost omezené záruky konzoly Xbox 360:

· Ochranný štítek na konzole je poškozen nebo chybí.

· Zjistili jsme, že konzola nese známky násilného otevření či jiné známky neoprávněného nakládání"

Stříbrnou pečeť jsem dal novou, nahrál origo FW a známky otevření Xka jsem tam pouhým okem nenašel (dělal jsem to s max opatrností) to snad museli mít pod mikroskopem hovada. Gratuluji všem, kterým Xko opravili bez pečeti a s flashem :(

Takže 50 na 50,možná míň.