miz012 Odesláno Červen 3 Nahlásit Odesláno Červen 3 Zdarec, mozna me ukamenujete, ale no tak co Za 16 dni mi konci zakladni Essential predplatne a mam nabidku tusim za 66 Kc si tedka vzit Premium (na zbytek casu). Do toho chci jit, protoze bych vyzkousel Cloud Gaming na Portalu Kazdopadne na webu Sony vidim, ze se da koupit ted rocni Premium se slevou za 2680 Kc. Kdybych o tom premyslel, pujde ten rok dokoupit solo, kdyz uz Premium (kratke) budu mit? Zatim mam v planu to nechat vyexpirovat a vzit zase Essential za 1880 Takze tech 800 navic uz by nebylo tolik. Diky za kazdy tip Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 3 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červen 3 nepujde. kdyz koupis ten nejvyssi tak budes muset pockat na vyprseni stareho a pak znova prodlouzit ponovu. ted je ta akce takze pokud bys olanoval to vyuzivat tak 2600 je lepsi nez 4k za plnou Citovat
miz012 Odesláno Červenec 3 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 3 Zdarec, jak casto byvaji Days of Play? Ja myslel, ze 2x rocne... ale co ted vsude vidim tak jen cerven cca Nebo je sleva na PLUSko i jindy? Jde mi o to, ze jsem si nechal vyexpirovat klasicke PS+ a cekam na slevu Premium. Tak abych vedel, jake "obycejne" plusko v mezicase pouzivat (rocni brat nebudu, to bych zase nestihal...) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.