Peter_King Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Hojte, dnes jsem zapnul asi po dvou dnech Xbox360, hned při startu konzole mi naskočil že je k dispozici nový update, update se stáhl, restartoval konzoly, ale ta uz se nezapla. Jen mi vrčí a na ovladači mi blikají všechny 4 světýlka. Nestalo se to už někomu ? Předem díky za každou rozumnou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Pete1790: Nedostaneš, no, taky mám GOLD, předevčírem koupenej, tak se rozhoduju, jestli si stáhnu update. Ono by se totiž stát nic nemělo, LT+ nedovolí, aby tě zabanovali, ale možná počkám na oficiální prohlášení nějaký skupiny. Odkial myslis, ze by mali SRC ? :-) A odkud myslíš, že ho bere c4eva? :D Reverse engineering se tomu říká. Do základního programovacího jazyku, assembleru, si převedeš co chceš a můžeš tak upravit cokoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pete1790 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 já mám live taky 2 dny, takže dilema no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Dlaha: Uprimne ? Pochybujem, ze by MS stracalo cas a financie vramci RE tymto smerom. Ale mozne to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 začínám mít zlého tucha, že s příchodem dead space 2 jsme zase všichni v háji a to má vycházet tolik dobrých her... nechcu strašit, ale začínám se děsit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Dlaha: Uprimne ? Pochybujem, ze by MS stracalo cas a financie vramci RE tymto smerom. Ale mozne to je. Ono to hlavně u firmwarů a podobných není moc náročný, protože jsou to instrukce přímo pro nějaký hlavní mikročip, instrukční sada je tady o něco jednodušší, než u stolních počítačů. Ony se i programovatelný mikročipy dost často programují v assembleru nebo podobně jednoduchým jazyku. Zjistit pro někoho, kdo se vyzná v architektuře firmwaru, jak udělali v LT+ detekci AP 2.5, je hádám práce na jeden den. Ještě když se LT snaží být co nejvíc podobný originálním firmwarům, tak musí v Microsoftu vědět, do jaké části se takový kód musí napsat, aby to dělalo, co to dělat má. No a tak si spočítali, že když do toho trochu práce dají, tak znepříjemním pirátům život a někteří už to nevydrží a přejdou na světlou stranu a že se jim to vyplatí. Taky hádám, že takový gesta musí dělat i kvůli vývojářům her, kteří chtějí vidět, že se jejich hry prodávají. Teď začala dělat problém hlavně serie Call Of Duty, v tom, že nejde spustit, takže proč by to nebylo gesto hlavně pro vydavatele téhle série, třeba si i oni něco zaplatili... takový čachry bych viděl jako docela normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Riddick500 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Nj zrovna u COD Porotže to hraje dsot lidí takže je to na nic jestli bude zase další firmware takže další peníze platit a buh ví kdy zase bude a co pak microsoft vymyslím ahc jo:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 a já bych se aji přiklonil k dlahovi. ono taky není úplně nemožné, že to udělali schválně, že jen dlouhodobě sledujou, kolik lidí chodí na live před a po updatu a z toho odvozují, jaké mají finanční ztráty, navíc nějaká drobná úprava v AP2.5 a co to udělá za fičák, a jak se to podepíše na vývoji FW pro slimky atd atd... trěbas nás čeká i něco většího, si všimněte jaká byla promlka mezi AC:B + NFS:HP a hrami, které mají teďka přijít... dost času na udělání další, promyšlenější ochrany.. a teď se z toho stává hra kdo vydrží déle.. to by byla pro c4evu dobrá rána a celá dosavadní práce by přišla vniveč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Riddick500: preto je dobre vlastnit zalohu kluca z tvojej dvd mechaniky a ked pride cas, cez kompatibilny chipset si to preflashovat sam ... ja som reflashoval uz 5x (sebe 1.61NS -> LT -> LT+ -> LT+ 1.1, kamosovi 1.51 -> LT -> LT+ 1.1) mozno je otazka smerom na flasherov, ze ked pride cas reflashu, tak to spravia za nizsiu cenu (s tym ze uz maju dvdkey z minulej navstevy), kto sa k tomu ako postavi je jeho vec - ja by som to robili minimalne s akciou flash + 1 reflash do buducnosti v jednej cene, ostatne reflashi za polovicnu cenu z flashu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Proto jedu na Bete daschbordu a offline xku ... tohle mě fakt nesere a kdyžtak to jistí bazar a 300kč za hru :D proč ne ... A nebo jinak když už se dokazaly vyčíst master key s PS 3 a PSP tak by někdo mohl vyčíst i ten z xka a vytvořit konečně nějakej CFW jako tomu bylo u XBOX 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eRUTeHa Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Je v tom dashboardu jeste nejaka zmena?.. okrem toho ze nejdou nektere hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 eRUTeHa: znovupridana moznost "Boot to Disc" (po spusteni xboxu sa hned nacita DVDcko), nastavit sa to da v System Settings, zmenene GamerTagy (zmizla lokacia) zdroj: http://majornelson.com/archive/2011/01/18/xbox-live-and-xbox-com-updates-this-week.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Jeste je tu jedna moznost jak vyzrat nad novym updatem a to vymnenou mechaniky v xboxu za mechaniku HITACHI v 46 protoze tato mech nepodporuje ochrany ap 2.5 takze staci vycist dvd key z vasi mechaniky a provest spoof na hitachi ovsem nejnovejsi flash lt+ 1.1 je jiz take mozny.Je to potvrzene na teto strance : http://www.xbooster.cz/hitachi-46-47-58-59-neobsahuje-ap25/ . Pokud mate nekdo zajem tak vlastnim zrovna jednu tuto mechaniku. Nez vysel flash lt+ 1.1 tak jsem chtel takto vyzrat nad prvotnim ap ochranou ale nez mi mechanika ze zahranici (z Hong Kongu v ČR k nesehnani) dosla tak jiz vysel flash (cestovala mesic). Pro mne je ted mechanika k nicemu protoze jsem ziskal konzoli na ktere jsme si udelal JTAG upravu. Takze kdo by mel zajem mechanika me stala presne do koruny jeden tisic kc. Mam od mech i fakturu. Staci jen spoof mech a mate vyhrano . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Spoof = BAN ! 4. Kto spustí hry s AP 2.5 na Kinect Dashboarde ? všetci, ktorí maju v Xboxe mechaniky, KTORÉ NEDOKÁŽU AKTIVOVAŤ AP 2.5:Toshiba-Samsung TS-H943 MS25 Toshiba-Samsung TS-H943 MS28 Hitachi-LG GDR-3120L 46DH Hitachi-LG GDR-3120L 47DG Hitachi-LG GDR-3120L 47DJ Hitachi-LG GDR-3120L 59DJ Zoznam bol prebrany z clanku: Anti piracy 2.5 [AP 2.5] kompletné informácie a otázky M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaccomo Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Včerajší Xbox360 update zrušil pirátov - z pôvodne malého updatu dashboardu s prekvapivo masívym downloadom sa nakoniec vykľula pasca na pirátov. Call of Duty Modern Warfare 2, Black Ops, Halo Reach a zrejme aj niektoré ďalšie hry v sebe mali pripravené antipirátske funkcie. vice zde: http://www.engadget.com/2011/01/19/xbox-360-mandatory-update-restores-boot-to-disc-detains-call-of/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Peter_King Odesláno Leden 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Tak mě tedy dnes ten Xbox naběhnul, netuším proč mi včera nešel. Update proběhl v pořádku. V menu jsem zjistil že je novinkou v nastavení možnost po spuštění konzole hned spustit DVD aniž bych šel do dashboardu takže celkem o ničem a úpravy v GamerCard taky k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nejvetsiborec Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Pochybujem, ze by MS stracalo cas a financie vramci RE tymto smerom. Ale mozne to je. Vážně? Kdyby se jim povedlo zamezit hraní některých her, zatímco PS3 by všichni hráli stažený hry, získaly by tím docela dost => možná více exkluzivek? Navíc myslím, že M$ má dostatečně schopné lidi, kteří to vyřeší velmi rychle. Především tento problém, RE v tomto případě přesně jak psal Dlaha, není zas až tak těžké. Takže zase taková ztráta času to pro ně není a navíc žádné nevýhody pro ně z toho neplynou, pouze výhody. BTW. Platit další peníze za nový CFW, to bych nechtěl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Samozrejme, suhlasim. A som isty, ze keby chceli, davno CFW pre Xbox360 mechaniky neexistuje :-) Je to cele o marketingu, urcite je viac ludi, ktori sa rozhodnu medzi PS3 a X360 vramci moznosti "piratenia"..... Dobre, ale toto je na inu temu....venujme sa podstate tohto vlakna a tou je vyriesenie blackscreen pri LT+ resp. LT+ v 1.1 alebo uprava secdata.bin (flag) pri starsom FW. Mensie zhrnutie: http://www.xbox-zone.sk/2011/01/20/dashboard-2-0-12625-0-z-dna-19-01-2011-nepovoli-spustit-niektore-hry-cierna-obrazovka-black-scree/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 abgx360 update, zatial sa caka na patche pre hry (mozno nejake uz su aj uvolnene, testoval som len Halo) http://xbox360.rocknroll.sk/?p=384 edit: patche vysli, asi prepalim Halo, updatnem dash a dam vam vediet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas0046 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Sternere, a nevis jestli funguje Fable 3 v pohode na tom nejnovejsim dashi?(12625) pak dej vedet jak jsi dopadl s tim Halo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Fable III nemam vypaleny, no nemal by byt s nim ziaden problem (AP25 sa nezmenil) ani nebolo hlasene ze by s nim problem mal byt... Halo: Reach ide jak hodinky :) http://www.youtube.com/watch?v=I3WjrN_88oM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 AK MA NIEKTO ZAUJEM O PPF PATCHE PRE DANE HRY, TAK SI ICH MOZETE STIAHNUT PRIAMO Z http://www.xbox-zone.sk/2011/01/21/patche-pre-hry-hrane-na-novom-dashboarde-2-0-12625-0/ Urcite idealnejsia forma je prebehnut .iso cez Abgx 1.0.5 (Autofix - Level 3). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaccomo Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 tak to bylo jasne ne staci jen ty hry znova vipalit aspon tem co maji LT+ jen pres abgx to udelaji tak jak s hrou ktera mela od zacatku ochranu AP 2.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Spravil som celkovy prehlad => "Kto, kedy a za akych podmienok (flash,db verzia) spusti AP 2.5 hry". --> Kto musí patchovať hry ? Ako spustiť všetky hry na flashnutom Xboxe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 takze update, a opatchovat hry ... a je to ok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Ano. Su 2 moznosti: 1. a) update b) Abgx 1.0.5 (Autofix - Level 3). 2. a) update b) aplikovat patche cez ppf-o-matic3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Peter_King
Hojte,
dnes jsem zapnul asi po dvou dnech Xbox360, hned při startu konzole mi naskočil že je k dispozici nový update, update se stáhl, restartoval konzoly, ale ta uz se nezapla. Jen mi vrčí a na ovladači mi blikají všechny 4 světýlka.
Nestalo se to už někomu ?
Předem díky za každou rozumnou odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
11
8
6
6
Nejvíce příspěvků v jednom dni
led 19
36
led 21
21
led 22
11
led 23
7
Top Posters For This Question
Sleepy 11 posts
Sterner Regnix 8 posts
boss94 6 posts
Bigelow 6 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
led 19 2011
36 posts
led 21 2011
21 posts
led 22 2011
11 posts
led 23 2011
7 posts
86 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.