Peter_King Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Hojte, dnes jsem zapnul asi po dvou dnech Xbox360, hned při startu konzole mi naskočil že je k dispozici nový update, update se stáhl, restartoval konzoly, ale ta uz se nezapla. Jen mi vrčí a na ovladači mi blikají všechny 4 světýlka. Nestalo se to už někomu ? Předem díky za každou rozumnou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pete1790 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 jen dotaz. Když to sice opatchuju neflagne se mi konzole když si zapařím jednu z těch neochotných her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Ano.Su 2 moznosti: 1. a) update b) Abgx 1.0.5 (Autofix - Level 3). 2. a) update b) aplikovat patche cez ppf-o-matic3 a co kdyz mam FW 1.6?stačí taky opatchovat skrz abgx? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas0046 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 no podle me nestaci, tyhle hry se totiz zacli chovat jako ap 2.5, stejne jako assasins a nfs. takze se Ti to nerozjede a jeste Ti to flagne konzoli:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wine2 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 mam stejnej problem s tim COD a ani v servisu nevedeli co s tim nechal jsem delat reflash na ten nejnovejsi LT+ nejde to stale spustit a ani z originalky a i kdyz sem offline. zkousim to znovu vypalit a projedu to abgx. ated otazky kdyz to projedu abgx muzu s tim na live(pokud COD pujde) ale mam na mysli i jine hry. a dalsi otazka: zadal sem dnes vyrobni cislo do XVal a napsalo mi to:Failed ap25 chalenge znamena to ze me ceka BAN? muzete mi prosim nekdo odpovedet v tehle vecech se prilis neorientuju. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 mam stejnej problem s tim COD a ani v servisu nevedeli co s tim nechal jsem delat reflash na ten nejnovejsi LT+ nejde to stale spustit a ani z originalky a i kdyz sem offline. zkousim to znovu vypalit a projedu to abgx. ated otazky kdyz to projedu abgx muzu s tim na live(pokud COD pujde) ale mam na mysli i jine hry. a dalsi otazka: zadal sem dnes vyrobni cislo do XVal a napsalo mi to:Failed ap25 chalenge znamena to ze me ceka BAN? muzete mi prosim nekdo odpovedet v tehle vecech se prilis neorientuju. diky ano protoze si COD pustil na LT ne na LT+ (ktery umi flagovani zabranit) ted uz ti to pojede.. ale je jen otazkou casu kdy dostanes ban predtim nez jsi poustel kazdou hru, sis mel projit par diskuzi :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 packys2 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Ještě se chci zeptat s tim patchem mi hrozí na live Ban nebo je to bezpečné?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Ještě se chci zeptat s tim patchem mi hrozí na live Ban nebo je to bezpečné?? ne kdyz mas lt + 1.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 packys2 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 a ten patch rozjedu i na lt 1.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 lt 1.1 a lt+ 1.1 jsou pomerne rozdilne patche ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 packys2 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 No ja tomu moc nerozumim takže se chci poradit jestli rozjedu COD BO na lt 1.1 po xbox live nebo mam nechat přeflešovat na lt+ 1.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 xbox live znamena najnovsi dash, ak mas mechaniku ktora ap25 nepozna tak by ti to malo ist LT+ fw prehlad: http://c4evaspeaks.com/ltplus-firmware-current-status/ AP25 prehlad: http://www.xbox-zone.sk/2011/01/21/kto-musi-patchovat-hry-ako-spustit-vsetky-hry-na-flashnutom-xboxe/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 packys2 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 OK to mi je jasný ale já se ptal jestli rozjedu Cod BO na LT 1.1 s tim patchem přes live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tOmas1468624983 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 zdravim,taky mam novy dash a dnes sem zjistil ze uz jen cekam na ban, bude to oznacene z fable 3 kterou sem pred nejakym tim mesicem hral,nevedel sem a hral sem porad po live a chtel bych v tom i pokracovat,mam firmware 1,6 kdybych nahral nejnovejsi ceka me porad ten ban nebo uz to tomu zabrani? diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wine2 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 ano protoze si COD pustil na LT ne na LT+ (ktery umi flagovani zabranit)ted uz ti to pojede.. ale je jen otazkou casu kdy dostanes ban predtim nez jsi poustel kazdou hru, sis mel projit par diskuzi :? diky za odpoved. a s tim banem to mam jisty? x-ko mam 3 roky a na live se zacal chodit pred 14-ti dnama protoze mi v servisu rekli ze to s tim rozdavanim banu neni tak strasny. hral sem na live jen 3 hry. podle ceho usuzujes ze me ban ceka podle ty zpravy v xvalu? a ano COD BO sem znovu vypalil projel abgx a jde spustit akorat ted nevim jestli je dobry s ni jit na live. diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Ban nemusis dostat, ale mas k tomu blizsie, ako keby si nemal "flag". Flag sa uz v dnesnej dobe da odstranit ako to bolo za cias unripple hdd. Vycitanim nand-u, dump-om secdata.bin, uprevenim zaznamu a opat zapisanim upraveho nand-u. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Update* Patches have been released via ABGX360 - use the latest version (v1.05) zdroj: xbox-scene.com //: koukám,že už to tu někde někdo psal tak sry ;) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wine2 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Ban nemusis dostat, ale mas k tomu blizsie, ako keby si nemal "flag". Flag sa uz v dnesnej dobe da odstranit ako to bolo za cias unripple hdd. Vycitanim nand-u, dump-om secdata.bin, uprevenim zaznamu a opat zapisanim upraveho nand-u. mam teda na x-ku flag! muzes mi doporucit nekoho kdo umi unflag konzole. v servisu kam davam x-ko na reflash to nejspis neumi.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Dunky: ano, presne tak, ale informacia bola aktualna viac ako pred 24h -> http://console-forum.net/tema/112883-novy-update-nefunkcni-konzole?p=1024761&viewfull=1#post1024761 wine2: v CZ ? Nemam tusenia, ale urcite sa ti niekto ozve. Na Slovensku to viem urobit napr. ja (kontakt na mna je na tu.) M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 vsem doporucuji precist, komu se to nechce cist, tak se tu oficialne potvrzuje, zeuvedene hry maji odstrizeny pristup na live. Microsoft slibil, ze za to nerozda bany :-) http://hratelne.centrum.cz/microsoft-banuje-piraty-a-rozdava-darky-hackerum/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 diky za odpoved. a s tim banem to mam jisty? x-ko mam 3 roky a na live se zacal chodit pred 14-ti dnama protoze mi v servisu rekli ze to s tim rozdavanim banu neni tak strasny. hral sem na live jen 3 hry. podle ceho usuzujes ze me ban ceka podle ty zpravy v xvalu?a ano COD BO sem znovu vypalil projel abgx a jde spustit akorat ted nevim jestli je dobry s ni jit na live. diky za rady sice ted uz BO normalne pustis, ale prave pokusem pustit ho na novym dashi s LT se ti xko flaglo ... to ze ted ho pustis OK, je sice fajn ale v xku uz si oznacenej.. takze bych asi cekal na nejblizsi ban wave, a nadruhou stranu si myslim ze vyse vypsany postup sleepym (vycitani nand-u apod. - asi jen tak nepodstoupis :) ) kazdopadne nevim, toto je jen muj nazor.. a uz se v tom zas tak neorientuji :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 tak už je venku aktualizace abgx ktera to ''zrusi'' ale funguje to i na NE LT+ a lt 1.1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 samozrejme nefunguje, LT+ (1.0 / 1.1) je podmienkou, tak ako to bolo pri NFS:HP / AC:B / Fable3 ak to chces hrat na starych flashoch, musis mat original Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wine2 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 sleepy: diky za kontakt na tebe ale mel jsem n a mysli nekoho v cechach nejlepe v praze,ale to uz bych asi chtel moc jinak kdyby ste nekdo vedel o nekom z prahy kdo umi odflagvat(jesli to tedy opravdu jde) doporucte! jo a cetl jsem ten prispevek od tommyguna a mam z toho akorat tezkou hlavu tak bude ban nebo nebude ja uz fakt nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 sleepy: diky za kontakt na tebe ale mel jsem n a mysli nekoho v cechach nejlepe v praze,ale to uz bych asi chtel mocjinak kdyby ste nekdo vedel o nekom z prahy kdo umi odflagvat(jesli to tedy opravdu jde) doporucte! jo a cetl jsem ten prispevek od tommyguna a mam z toho akorat tezkou hlavu tak bude ban nebo nebude ja uz fakt nevim. Určitě to bude umět Kanalizator - domluv se s ním : http://console-forum.net/tema/26637-flashnuti-xbox-360-mechaniky-vcetne-liteon-74-83-93-ixtreme-lt-v1-1-hdd-unban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boss94 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Dá se nějak poznat, že má konzole flag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Peter_King
Hojte,
dnes jsem zapnul asi po dvou dnech Xbox360, hned při startu konzole mi naskočil že je k dispozici nový update, update se stáhl, restartoval konzoly, ale ta uz se nezapla. Jen mi vrčí a na ovladači mi blikají všechny 4 světýlka.
Nestalo se to už někomu ?
Předem díky za každou rozumnou odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
11
8
6
6
Nejvíce příspěvků v jednom dni
led 19
36
led 21
21
led 22
11
led 23
7
Top Posters For This Question
Sleepy 11 posts
Sterner Regnix 8 posts
boss94 6 posts
Bigelow 6 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
led 19 2011
36 posts
led 21 2011
21 posts
led 22 2011
11 posts
led 23 2011
7 posts
86 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.