Peter_King Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Hojte, dnes jsem zapnul asi po dvou dnech Xbox360, hned při startu konzole mi naskočil že je k dispozici nový update, update se stáhl, restartoval konzoly, ale ta uz se nezapla. Jen mi vrčí a na ovladači mi blikají všechny 4 světýlka. Nestalo se to už někomu ? Předem díky za každou rozumnou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Dá se nějak poznat, že má konzole flag? Zadáním hodnot z xboxu do programu XVal . http://www.xbooster.cz/tag/xval/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boss94 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Sem čistej:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 aa ten XVal bere databazi od microsoftu, nebo to je zjstuje z ty konzole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 aa ten XVal bere databazi od microsoftu, nebo to je zjstuje z ty konzole? Jen offline data z konzole na základě toho zadání... Ale je to spolehlivé, tj. pokud jsi dle Xval "clear," tak neni duvod aby ti daval MS ban... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Takže jestli jsem to dobře pochopil tak na dash 12611 s lt+1.1 mi hallo R a CoD BO normalně pujde.Pokud udělám up dashe na 12625 musim upravit hru v ABGX na Autofix Level 3 a tyto hry my zas normálně pudou.Pokud,ale zatim nechci dělat update dash na 12625 mohu použít autofix level 3 na dash 12611 zrovna aby byli univerzalně vypálený pro případný up dashe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Ano - přesně tak . Dříve to ještě nešlo , protože v ABGX nebyl potřebný patch . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Omlouvám se za mou demenci, ale raději bych si to chtěl shrnout, protože člověk si přečte X příspěvků a X lidí říká něco a Y lidí říká něco jiného, tak pro jistotu se zeptám : Pokud mám LT+ (měl by to předposlední FW jestli se nepletu) a nahodil bych nejnovější dashboard, nic se pro mě nemění ani přes ty nové problémy způsobené microsoftem? Stačí jen prostě každou hru projet posledním abgx s autofixem na level 3 (tak jako doposud před tou akcí od MS) a nebude problém ani offline ani online? (respektive online asi bude problém u těch pár her, které microsoft odstřihnul) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boss94 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Když budeš mít nový dash a znovu vypálený hry projetý novým abgx, nic se pro tebe nemění! Je nutné pálit znova pouze některé hry, jiné půjdou normálně. Např. call of duty black ops, musíš vypálit znovu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas0046 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Xval kontroluje jen X hodnotu, nevite od ceho jsou tam ty dalsi ? treba P atd. ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolinsml Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Omlouvám se za tuhle otázku,ale jsem v těhle věcech úplná lama.Díky tomu updatu mi taky nejede COD - BO.Vím že nemam LT+ ale nějakej flash 1.6 či co.Když si koupim originálku BO,pojede mi to nebo ne?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Omlouvám se za tuhle otázku,ale jsem v těhle věcech úplná lama.Díky tomu updatu mi taky nejede COD - BO.Vím že nemam LT+ ale nějakej flash 1.6 či co.Když si koupim originálku BO,pojede mi to nebo ne?Dík Originální hra ti vždy pojede ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Peter_King
Hojte,
dnes jsem zapnul asi po dvou dnech Xbox360, hned při startu konzole mi naskočil že je k dispozici nový update, update se stáhl, restartoval konzoly, ale ta uz se nezapla. Jen mi vrčí a na ovladači mi blikají všechny 4 světýlka.
Nestalo se to už někomu ?
Předem díky za každou rozumnou odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
11
8
6
6
Nejvíce příspěvků v jednom dni
led 19
36
led 21
21
led 22
11
led 23
7
Top Posters For This Question
Sleepy 11 posts
Sterner Regnix 8 posts
boss94 6 posts
Bigelow 6 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
led 19 2011
36 posts
led 21 2011
21 posts
led 22 2011
11 posts
led 23 2011
7 posts
86 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.