Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Signed 6.35 PRO HEN a Signed 5.03 CickHEN R2


ClayMore

Recommended Posts

Signed 6.35 PRO HEN

Virtuous Flame uvolnil podepsanou verzi Homebrew enableru 6.35 PRO (ekvivalentu 6.20 TN) pro PSP/PSPgo s oficiálním firmwarem 6.35, který již ke spuštění nevyžaduje SUKKIRI exploit.

Stačí jen vytvořit složku PSP/GAME/HEN/ na MemorySticku, nebo v paměti PSPgo a překopírovat do ní soubor EBOOT.PBP z přiloženého archivu. Pak už jen spusťte HEN z XMB menu GAME, stejně jako každou jinou hru.

HEN má přístup k jádru systému, dokáže využívat rozšířenou paměť PSP-2000/3000 a PSPgo a samozřejmě podporuje i pluginy (ve složce /plugins/ ne seplugins).

Upozorňuji, že 6.35 PRO (HEN) neumožňuje přímé spouštění ISO/CSO a PSOne her. Můžete však spustit Prometheus ISO Loader, je plně funkční.

Signed 5.03 CickHEN R2

VirtuousFlame uvolnil také podepsanou verzi ChickHEN R2, homebrew enableru od týmu Typhoon.

Ten vám umožní spouštět homebrew hry a aplikace na všech modelech PSP, tedy i na PSP-2000 s základní deskou TA-088v3/TA-090 a nových PSP-3000, s oficiálním firmwarem 5.03. Díky této verzi jste již ušetřeni nespolehlivého spouštění přes TIFF exploit!

Po nabootování zůstává ChickHEN aktivní dokud neprovedete hard reset PSP. Upozorňuji, že ChickHEN neumožňuje spouštění ISO/CSO nebo jiných záloh UMD a neumí spouštět PSOne hry. Můžete však po jeho spuštění nainstalovat Custom Firmware 5.03 GEN-C, nebo 5.03 Prometheus.

je to zkopírováno z PSP.NOVINKY.ORG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to zkoušel na PSP3000 (5.03) a není úplně "clear" jak to vypadá.

Napoprvé to bylo OK. Pak jsem něco vymáznul na kartě (8GB) něco přidal a resetnul -> dále stejný jako "adamgruf" (černá obrazovka a vypnutí psp)

Bude potřeba asi zase najít nějakou vychytávku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

me na 3004/6.35 to taky nenabehne na 100%, ani s vypnutym UMD cachem. rek bych, ze to funguje tak 80%... ca 1 z 5 pokusu proste po spusteni HENu neskoci zpatky do XMB a po chvili se vypne (vicemene to co tu popisovalo spousta lidi uz pri spousteni pres ten Sukkiri exploit). jinak to ale jede bez problemu, az na ten obcasnej zasek.

PSP proste asi nekdy nema naladu O_o

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radši bych zůstal u tý 5.03 :) Přes singed chickenHEN se ti spustí rovnou i GEN, ISO hry máš rovnou z menu, nemusíš používat ISOLoader,.. :)

Samozřejmě u 6.20 se dá použít OpenIdea loader, přes kterej by to mělo jít spustit z menu, sám jsem ho nezkoušel, ale podle recenzí je zatím problémovej - je to jen beta verze ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu