ClayMore Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Signed 6.35 PRO HEN Virtuous Flame uvolnil podepsanou verzi Homebrew enableru 6.35 PRO (ekvivalentu 6.20 TN) pro PSP/PSPgo s oficiálním firmwarem 6.35, který již ke spuštění nevyžaduje SUKKIRI exploit. Stačí jen vytvořit složku PSP/GAME/HEN/ na MemorySticku, nebo v paměti PSPgo a překopírovat do ní soubor EBOOT.PBP z přiloženého archivu. Pak už jen spusťte HEN z XMB menu GAME, stejně jako každou jinou hru. HEN má přístup k jádru systému, dokáže využívat rozšířenou paměť PSP-2000/3000 a PSPgo a samozřejmě podporuje i pluginy (ve složce /plugins/ ne seplugins). Upozorňuji, že 6.35 PRO (HEN) neumožňuje přímé spouštění ISO/CSO a PSOne her. Můžete však spustit Prometheus ISO Loader, je plně funkční. Signed 5.03 CickHEN R2 VirtuousFlame uvolnil také podepsanou verzi ChickHEN R2, homebrew enableru od týmu Typhoon. Ten vám umožní spouštět homebrew hry a aplikace na všech modelech PSP, tedy i na PSP-2000 s základní deskou TA-088v3/TA-090 a nových PSP-3000, s oficiálním firmwarem 5.03. Díky této verzi jste již ušetřeni nespolehlivého spouštění přes TIFF exploit! Po nabootování zůstává ChickHEN aktivní dokud neprovedete hard reset PSP. Upozorňuji, že ChickHEN neumožňuje spouštění ISO/CSO nebo jiných záloh UMD a neumí spouštět PSOne hry. Můžete však po jeho spuštění nainstalovat Custom Firmware 5.03 GEN-C, nebo 5.03 Prometheus. je to zkopírováno z PSP.NOVINKY.ORG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RTester Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Jojo dobrá zpráva. Už někdo zkoušel Signed ChickHEN R2 s CFWE 3.7 ??? Chová se to stejně jako přes ten TIFF exploit ??? Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FxR Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Prej to je stabilnější a najede ti i Prometheus (nebo GEN) i s pluginy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamgruf Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 já zkoušel ten 6.35 HEN a na mém PSP to zase nefachá. Asi špatná karta (černá obrazovka a vypnutí psp) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RTester Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Tak jsem to zkoušel na PSP3000 (5.03) a není úplně "clear" jak to vypadá. Napoprvé to bylo OK. Pak jsem něco vymáznul na kartě (8GB) něco přidal a resetnul -> dále stejný jako "adamgruf" (černá obrazovka a vypnutí psp) Bude potřeba asi zase najít nějakou vychytávku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cwikla Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 já zkoušel ten 6.35 HEN a na mém PSP to zase nefachá. Asi špatná karta (černá obrazovka a vypnutí psp) v system menu musis vypnut umd cache Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamgruf Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 uz sem to poresil - dej si system settings -> umd cache na off -> uz me to facha EDIT:sakra zase o minutu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RTester Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Mně už se to taky povedlo - když jsem zaplnil kartu na cca 80%. Ale díky vsem za info s tou UMD cache. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machy66 Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 zdar, mě se to pořád vypíná... vypnul sem UMD cache, UMD auto-start.... asi 2krát se mi to podařilo spustit, ale teď už vůbec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machy66 Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 a když mam firmware 6.35 ? zkopíroval sem to tak jak to má být, ale prostě se to vypíná, ale když to mam na nabíječce a je to plně nabitý, tak se to rozjede, ale jakmile to odpojim a vypnu, tak se to nerozeběhne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FxR Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 a máš vyplou UMD Cache? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3n Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 me na 3004/6.35 to taky nenabehne na 100%, ani s vypnutym UMD cachem. rek bych, ze to funguje tak 80%... ca 1 z 5 pokusu proste po spusteni HENu neskoci zpatky do XMB a po chvili se vypne (vicemene to co tu popisovalo spousta lidi uz pri spousteni pres ten Sukkiri exploit). jinak to ale jede bez problemu, az na ten obcasnej zasek. PSP proste asi nekdy nema naladu O_o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machy66 Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 jo, jo, UMD cache mam vypnutý, vše nakopírovaný tak jak by mělo (snad) být... ale asi jak píše ¨t3n¨ že PSP asi nemá náladu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FxR Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 zkus ještě Restore System Settings Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3n Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 zacinam mit pocit, ze to zlobi jen kdyz mam v mechanice strceny UMD. jak to vyndam a mechanika zustane prazdna tak uz to startuje tak jak ma. kazdopadne je to jen domnenka, vecer to vyzkousim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuryr Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Má cenu upgradovat firmware ? když už je ted pokořenej, nebo radši zustat u 5.03 ? fakt nevim..jestli něco vyplepšuje nebo jen opravuje exploity. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staber Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Radši bych zůstal u tý 5.03 :) Přes singed chickenHEN se ti spustí rovnou i GEN, ISO hry máš rovnou z menu, nemusíš používat ISOLoader,.. :) Samozřejmě u 6.20 se dá použít OpenIdea loader, přes kterej by to mělo jít spustit z menu, sám jsem ho nezkoušel, ale podle recenzí je zatím problémovej - je to jen beta verze ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FxR Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 No s OpenIdea je hlavně problém s tim,že dělá konflikty s CXMB ale spustil sem 5/10 her Jinak nejlepší je samosebou 5.03,2 místo má 6.20 a 6.3x Pro HEN je poslední A má PRO Hen lepší VSH Menu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staber Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Jojo ;) Jak říkám neměl sem zatim možnost OI vyzkoušet ;) Ale to pořadí je přesný jak napsal FxR ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4qug Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Potvrzuji 100% funkčnost u psp 3000 nahozeno na 1. pokus umístil jsem EBOOT do PSP/GAME/HEN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keles Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Kde ste to stiahli?? Na pspnovinky mi to stále nejde stiahnuť. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honippik Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Má cenu upgradovat z FW 6.30? Obstojně mi tam běhá HEN pro 6.31, tak nevím..... má to ještě nějakou výhodu krom toho, že nebudu muset pouštět Sukkiri exploit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamesH007 Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Už vyšel i 6.20 TN-C HEN podepsaný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honippik Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Kde ste to stiahli?? Na pspnovinky mi to stále nejde stiahnuť. upnul jsem ti to sem :) (6.35) http://www.multiload.cz/stahnout/383779/signed-6-35-hen-rar/ (6.20) http://www.multiload.cz/stahnout/383780/6-20-tn-c-par-total-noob-zip/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keles Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Diky moc. Už som to rozbehol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts