ctverec23 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 http://games.tiscali.cz/video/video-z-bulletstorm-predstavuje-zbrane-a-echo-mod-54736 :bash: vypadá to krůůůůtě a ty hlášky jak z duke nukem :) vychází to za měsíc a já se už teď těším jak malý, jinak jakýkoliv nový info o hře sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Téma jsem už zakládal. Jinak ta hra si ziskava stale vic mych sympatii, kbuli vtipnemu zpracovani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 tak to soráč, asi zmizelo někde ve víru minulosti a já jej minul. ale jinak s tebou souhlasím, co se vtipnosti týče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 tak to soráč, asi zmizelo někde ve víru minulosti a já jej minul. ale jinak s tebou souhlasím, co se vtipnosti týče Spis si asi nehledal kdyz zadas bulletstorm je hned asi treti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 no lhát ti nebudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Vypadá to na pěknou odreagovačku plnou krveprolití :P Těším se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Leden 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 mi se ve videu líbil ten trik s bleskem a jak pak celou tu grupu nepřátel vyhodil do vzduchu, jak si pěkně polítali :D nebo když střílel to týpka a tím ho pořád udržoval ve vzduchu, celkem vychytaný engine :) jinak ty hlášky jsou fakt husté, úplně jak z duke nukema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Me nejvis dostal ten trailer z michaelem cappsem http://www.youtube.com/watch?v=xT9GySrOtXs Ikdyz parodicky trailer na halo byl taky fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Uz by se to tu mohlo objevit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gisborne Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 už to mám předobjednáno za 1050,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 ty vole tak hned ja to vyjde tak stahnu to je jinači :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Tak jsem koukal ze je to uz ke stazeni,ale je tam - new wave?...funguje to někomu?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 kaj to vidíš? ;) ke stažení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 http://console-forum.net/tema/79636-databaze-her-pro-topicy-neslouzi-pro-prohlizeni-odepisovani-spam-nemazat-pls?p=1044929&viewfull=1#post1044929 uplně dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 http://console-forum.net/tema/79636-databaze-her-pro-topicy-neslouzi-pro-prohlizeni-odepisovani-spam-nemazat-pls?p=1044929&viewfull=1#post1044929uplně dole jj už jsem to našel, ale tam už nemám účet, takže si počkám na share-rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Mno me by spis zajimalo jestli tam neni nejakej "bordel".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Na netu jsem četl, že je to bez AP 2.5 a je tam wave 7 jestli to je prvada uvidíme :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 mno ja uz to mam stazeny,a výpis z abx je teda hodne zlutej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 ted jsem projel znovu v abx a výpis je uplně jinej,a je tam psanej 10 wave,tak to teda fakt nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Tak to je divné...ani to tady ještě nikdo nepotvrdil, že to funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 no ja to budu mit cca za 15 min.vypaleny (s tim původnim vypisem v abx) zkusim a uvidim,tak dam pak vedet... jinak ten druhej vypis je standartní,akorat je tam vyzlucený ohledne hrani online jako vzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 ok díky ja to teprve stahuju. No kdyby tam byla ochrana AP tak ti to vlastně musí Abx ukázat že?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 jo to tam neni,uvidime..dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Jo tak asi mame smulu,chce to update .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Mno hele tak jsem zariskoval a dal update a beha to,konzoli mam flagnutou od assasina a na live nelezu takze jsem to neresil,a ted uz parim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.