NuM3Ro Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 K čemu je to dobré? - Lze tak na OFW spustit neoficiální aplikace/hry nebo-li Homebrews (HB) bez potřeby HENu či CFW - Podpis můžete udělat pomocí PC nebo rovnou v PSP - jednodušší způsob - Jak si podepsat PSP Homebrews v PC - Co k tomu budeme potřebovat? PSPSDK prxEncrypter fix-relocations PSP Unpacker Instalace: 1) Nainstalujeme PSPSDK (do C:/ a vše necháme jak je nastaveno programem) 2) Vytvořte soubor start.bat, otevřeme ho třeba v text. editoru a zkopírujeme tam: set path=%path%;c:\pspdev\bin set PSPSDK=C:\pspdev\psp\sdk cmd , uložte a vložte do C:/pspsdk/ - Pro ty co ho nechtějí vytvářet či jim to nejde, tak ZDE je již vytvořený ke stažení. 3) Z "prxencrypter_sdk.7z" zkopírujeme složku "pspsdk" do C:/ a necháme přepsat 4) To samé uděláme se soubory z "fix-relocations.zip" 5) Nainstalujeme PBP Unpacker Postup: 1) Otevřeme PBP Unpacker, klikneme Open a vybereme EBOOT.PBP z dané Homebrew, pak klikneme na Extract - (třeba na ploše) vytvoříme nějakou složku, tu vybereme a vyextrahují se nám tam soubory obsažené v EBOOTu. 2) Ve vyextrahovaných souborech vyhledáne DATA.PSP a přesuneme ho do C:/pspsdk/, pak spustíme start.bat a do něho napíšeme: fix-relocations data.psp - Tím se nám Homebrew zatím jen upravila na 6.XX Kernel, podpis ještě nenastal. 3) DATA.PSP nyní přesuneme do C:/pspsdk/bin, opět otevřeme start.bat a napíšeme tohle (po jednom řádku - potvrujeme enterem): cd bin prxEncrypter data.psp - Pokuď jsme udělali vše správně, Homebrew by nyní měla být podepsána! 4) DATA.PSP z C:/pspsdk/bin přesuneme zpet do složky kde jsme ho vzali, otevřeme PSP Unpacker, vybereme New a postupně přidáme soubory které jsou k dispozici (nemusí být vśechny), poté dáte Save a vytvoří se vám nový EBOOT.PBP. Pokud byl při stažení Homebrew sám bez jiných složek,souborů... je už vše hotovo, pokuď u něho byly ňáké další soubory tak ho k nim dáme a případně ten starý přepíšeme. Teď stačí HB hodit do PSP jako ostatní HBs a pustit, hotovo. :psp: ============================================================================================= - Jak si podepsat Homebrews přímo v PSP (i na OFW) - 1) Stáhneme již podepsanou (signed) HB PSCRYPTER v2.0 2) Složku "PSCRYPTER_v2.0_signed" vložíme do ms0:/PSP/GAME/ 3) HB kterou chceme podepsat (soubor EBOOT.PBP) vložíme do ms0:/PSP/GAME/PSCRYPTER_v2.0_signed/sign/ 4) Spustíme PSCRYPTER a automaticky se začne podepisovat, po dokončení se aplikace sama ukončí a naběhne XMB menu 5) V ms0:/PSP/GAME/PSCRYPTER_v2.0_signed/sign/ najdete soubor "EBOOT_signed.PBP", to "_signed" smažete (soubory ve složce sign můžete taky), nahradíte ho původním EBOOTem a můžete HB normálně spustit, hotovo. :psp: ============================================================================================= ! Podpis nemusí být na 100% kompatibilní se všemi HBs a EBOOTy s velikostí větší jak 5 MB podepsat nejdou ! ============================================================================================= - Doufám že je vše jasně a dostatečně popsano, návod případně později vylepším/doupravím - Enjoy :) RaZzeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FxR Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Skvělej návod,chtělo by to do Tutoriálů ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FxR Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Takže,když to chci podepsat tak nevim co jak mám napsat zkopčil sem si start.bat a napsal cd bin prxEncrypter data.psp i pod sebe a pořád že nemuže najít cestu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3VL3R Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 funguje tak někomu HEN-B? Bez pataponu by to bylo lepší... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FxR Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Takže ted mě to napíše PRX Singer:Elf data is to BIG E: Zkuste prosím mnou Signutý OTTD - http://czshare.com/1566517/3b_v/OTTD_Signed.rar E2: a ještě zkuste mnou Signutý TN Hen (napsal mi to samý co u OTTD) - http://czshare.com/1566523/tI3I/Slepice.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raczek Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 nerad ti lezu do zelí razzere ale myslím že je (hlavně pro začátečníky) snadnější a uživatelsky přívětivější metoda podepisování http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-6-20-prometheus-iloader-nove-i-navod-na-downgrade-na-5-03?p=1023025&viewfull=1#post1023025 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FxR Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Sorry,nedal jsem EBOOT Henu - tady je opravená zkouška HENu - http://czshare.com/1566528/8_A_/Slepice_Repair.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FxR Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Refreeeeeeeeeeeeeeeeeesh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOSScz Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 skuste podepsat hen na ofw 6.20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NuM3Ro Posted January 19, 2011 Author Report Share Posted January 19, 2011 Raczek: Vidíš to, kdybych věděl, že je tu už návod mezi kilama spamu v 6.20 HEN tématu tak bych se s tím nesjpíš nedělal, ale co už. Alespoň to mám podrobně popsaný snad pro každýho kdo umí zapnout PC a svojí funkci to plní. :) KOSScz: Jelikož HEN 6.20 jede přes demo hru a né jako 5.03/6.3X ve VSH menu, tak je to nesmysl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOSScz Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 notak by někdo mohl utělat nějaky eboot a nebo hen a hbl napustit přimo do pataponu xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NuM3Ro Posted January 19, 2011 Author Report Share Posted January 19, 2011 Když je HEN 6.3X kterej se spouští z XMB menu, tak by to určitě šlo i na 6.20 verzi. Ovšem pokavaď ho někdo udělá, ale myslím, že by to mohlo být brzo bo je o něj zájem. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOSScz Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 notak ja určitě nebudu updatovat na ofw 6.3x... max že bych pak udělal downgrade na 6.20 a už by se mohly dat podepsat iso cso hry... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FxR Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Já si myslim že TN Hen podepsaj až s příchodem verze C s podporou infrastruktury,ale proč by to nešlo podepsat když 6.3x taky jelo přes Sukkiriki a Golf? Jinak,zkusil už někdo to moje podepsaný OTTD? nemohu to vyzkoušet páč mám PSP 70 KM od domova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOSScz Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 FxR to jsi snim hodil až tak daleko? xD xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raczek Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 KOSScz: nevymejšlej kraviny, už z tvýho vyjadřování usuzuju že to snad ani memyslíš vážně ale to sem nemusíš psát vůbec. Hlavně díky tobě a tobě podobným se to tady mění v jedno velký smetiště spamu o OT. Z tvejch (k dnešnímu dni, tj 19.1.2011) 1408mi příspěvků je 99% spam a OT kterej nikoho nezajímá, tak se laskavě kroť Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOSScz Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Raczek> ty snat počítaš kolik jsem spamnul a kolik jsem pomoch atd? ...> No ale zítra skusim podepsat nějakou HB hru a pa ksem hodím link... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FxR Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Hlavně zkus to moje OTTD omg,abych věděl jestli mi to funguje - link:http://czshare.com/1566517/3b_v/OTTD_Signed.rar ä tady mužeš zkusit signed HEN - http://czshare.com/1566528/8_A_/Slepice_Repair.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raczek Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 KOSScz: nepočítám ale na tvoje **** spamy se nedá zapomenout.... a to nepočítám ten tvůj druhej účet kterej je na tom podobně, né li uplně stejně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michat Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 dá se podepsat i 5.03 prome-3?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raczek Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 naco? je podepsahej chickHEN kterej ti spustí nepodepsaný homebrew, včetně toho promethea takže není co řešit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FxR Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Hlavně zkus to moje OTTD omg,abych věděl jestli mi to funguje - link:http://czshare.com/1566517/3b_v/OTTD_Signed.rarä tady mužeš zkusit signed HEN - http://czshare.com/1566528/8_A_/Slepice_Repair.rar Refreeeeeesh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOSScz Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Razzer> tady máš odkaz na novou verzy http://www.pspzone.sk/news.php?readmore=2083 můžeš přimo z psp podepsat HB hru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NuM3Ro Posted January 20, 2011 Author Report Share Posted January 20, 2011 Jo, vím. Nejspíš zítra to dopíšu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FxR Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Mohl by jsi zkusit podepsat Total Noobovu Slepici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts