spoock Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Zdravíčko, koukal jsem na US PSNko a vypadá to, že by mělo Mass Effect 2 dorazit na EU PSN ke stažení. Cenově je to pro jednoho nevýhodné, ale kdyby jsme to rozpočítali na 5 lidí, určitě bude cena o dost zajímavější. Soubor má údajně 12GB, ale na disku potřebujete mít tuším 24GB pro rozbalení. Hra má na EU PSN vyjít další týden (středa?), každopádně se ještě pokusím vykutit ten US účet, ale moc na to nespoléhám. zájemci: - spoock - Nanaki - riddle - amokktropic - JohnnyX360 pořádník náhradníků: Rowan INFO: 25.1. odpoledne Vám rozešlu PMky ohledně platby 25.1. Mass Effect 2 [12GB], Cerberus Pack [676MB] 28.1. Vše OK, tímto uzamykám tuto sekci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Moc se mi to sice nezdá, ale kdyžtak já. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddle Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Ja bych do toho sel... Nekde jsem to taky cetl.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddle Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 tady je link: http://ps3.ign.com/articles/114/1143650p1.html http://blog.us.playstation.com/2011/01/18/mass-effect-2-on-ps3-out-now-on-blu-ray-and-psn/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amokktropic Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Taky bych mel zajem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spoock Posted January 19, 2011 Author Report Share Posted January 19, 2011 Ok, tak až to vyjde, tak to koupím a dám tu nabídku na volné sloty. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amokktropic Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Ok, tak až to vyjde, tak to koupím a dám tu nabídku na volné sloty. ;) Hra uz vysla je na US storu na EU asi ani nebude. Na US Store je za 60 dolaru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddle Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Tak semnou počítej s jedním slotem, jinak hra vyjde 21 ledna na EU PSN http://blog.eu.playstation.com/2011/01/19/playstation-plus-mid-month-treats-for-january/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 V tom případě bych si také zamluvil jeden slot... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX360 Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Kdyby někdo odpad, tak bych se taky hlásil o volný slot. Sice stahovat to je opruz ale na druhou stranu... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowan Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 kdyby nekdo odpadl tak se take hlasím :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyfelek Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 mel bych taky zajem, btw me napada ze uz jsou tu 4 lidi co maji zajem nad limit nechcete se spis domluvit a koupit nez cekat jestli nekdo neodpadne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddle Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 uz se nemuzu dockat, dneska je uz 21.1.2011 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX360 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Super jsem rad, ze s semnou pocitas. Napis potom PM ohledne platby. BTW je to jenom zakladni druhy dil nebo uz tam jsou ty DLC? 2riddle: ano vím, že v krabicové verzi by mělo být všechno a zároveň je tam na jedno dlc snad jenom vocher a ten si potom musíš stáhnout z psn, tak mě zajímalo, jak je to u tyhle verze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddle Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 ve PS3 verzi jsou vsechny DLC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spoock Posted January 21, 2011 Author Report Share Posted January 21, 2011 mno, koukám na PSN EU a zatím nič Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spoock Posted January 24, 2011 Author Report Share Posted January 24, 2011 INFO: Tak koukám, že na EU PSN s tou cenou dost přestřelili, 1570 Kč není malá částka. Zkouším momentálně převést peníze na svou VISU, jestli mi ji US PSN sežere, v nejhorším budu muset na EU PSN vložit 1600kč, takže když to přepočtu na osobu, tak to vychází na 320 Kč/slot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX360 Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Cena je dost přestřelená to je fakt. Pokud to s Visou nevyjde nevyplatilo by se líp koupit kartu s kreditem na US story, mám pocit, že se takové věci prodávají, třeba tak jako body na XBLA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spoock Posted January 24, 2011 Author Report Share Posted January 24, 2011 jo, ale ty na US PSN jsou předražené, takže ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Zkus se podívat, kolik hra stojí na UK PSN. Jinak hold zaskřípat zuby a koupit u nás, nakonec, 320 Kč za novou hru také není nějak extra moc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spoock Posted January 24, 2011 Author Report Share Posted January 24, 2011 Na UK PSN mi nejde Master Card, takže stejně musím počkat na VISA, každopádně mi přepočet cen na CZ PSN příjde hodně absurdní a nesmyslný, vzhledem k tomu, že hru, kterou fyzicky nedržím v ruce, přeplatím o necelých 300kč, když vezmu v úvahu, že se dá hra sehnat za cca 1299 kč na disku. 320kč není moc, ale pokud můžu ušetřit, tak proč ne, stejně, jestli nákup odložíme o den, tak co, že? Na UK PSN stojí hra 48 liber (= 1382 Kč), US PSN 60 dolarů (= 1092 Kč) a na CZ PSN 1570 Kč, dost silný nepoměr v kurzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddle Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 strasnej bordel... :) urcite bych vyckal, kazda korunka se pocita.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX360 Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Taky nevidím důvod spěchat, ale je až neuvěřitelný, jak si s námi distributoři v našich končinách vytírají prd*l. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
silverhound Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Kdyby náhodou někdo vypadl, tak mám prosím zájem ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Readdy_B Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 mám také zájem, za 320 Kč to ještě jde, kdyby to někdo řešil...určitě napište, PSN nick Readdy_B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts