mzaplik Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Je tu nekdo kdo by flashnul Nintendo Wii 4.3E. Tak aby sli hrat hry z HDD nebo z Flashky nejlepe z dvd(nemusí být) Kontakt: tel:608868533 email: mzaplik@seznam.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bayern Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 OffTopic: Taky budu flashovat,ale risknu to sám.Je tolik návodů ,to pak člověk nemůže udělat chybu :-).Akorád je **** ,že na 4.3E je potřeba ta blbá hra,která není k sehnání :D // OffTopic Jinak přeji hodně štěstí a zábavy s Wii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rmorlor Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Ahoj, zkus Wii Flasher <wiiflasher@seznam.cz>, mám sním výbornou zkušenost. Je někde přerov nebo prostějiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Hexer Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Nebo me :) z Olmiku se tu obcas nekdo ukaze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jirka para Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Využil jsem služeb wiiflasher@seznam.cz>takže timto mu i Děkuji- šlape to wiiflasher@seznam.cz> je to v Přerove a mel jsem to bliž než k "Hexer" wiicko jsem předal a za 20 minut to bylo hotové . verze 4,3E Takže vše v pohode. Flashnul , poradil a děti ted hraji jak o život. Diky doporučuji, Jirka PV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
mzaplik
Je tu nekdo kdo by flashnul Nintendo Wii 4.3E. Tak aby sli hrat hry z HDD nebo z Flashky nejlepe z dvd(nemusí být) Kontakt: tel:608868533 email: mzaplik@seznam.cz
4 answers to this question
Recommended Posts