mzaplik Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 Je tu nekdo kdo by flashnul Nintendo Wii 4.3E. Tak aby sli hrat hry z HDD nebo z Flashky nejlepe z dvd(nemusí být) Kontakt: tel:608868533 email: mzaplik@seznam.cz Citovat
0 bayern Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 OffTopic: Taky budu flashovat,ale risknu to sám.Je tolik návodů ,to pak člověk nemůže udělat chybu :-).Akorád je **** ,že na 4.3E je potřeba ta blbá hra,která není k sehnání :D // OffTopic Jinak přeji hodně štěstí a zábavy s Wii Citovat
0 rmorlor Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2011 Ahoj, zkus Wii Flasher <wiiflasher@seznam.cz>, mám sním výbornou zkušenost. Je někde přerov nebo prostějiv Citovat
0 Hexer Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2011 Nebo me :) z Olmiku se tu obcas nekdo ukaze :) Citovat
0 jirka para Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2011 Využil jsem služeb wiiflasher@seznam.cz>takže timto mu i Děkuji- šlape to wiiflasher@seznam.cz> je to v Přerove a mel jsem to bliž než k "Hexer" wiicko jsem předal a za 20 minut to bylo hotové . verze 4,3E Takže vše v pohode. Flashnul , poradil a děti ted hraji jak o život. Diky doporučuji, Jirka PV Citovat
Otázka
mzaplik
Je tu nekdo kdo by flashnul Nintendo Wii 4.3E. Tak aby sli hrat hry z HDD nebo z Flashky nejlepe z dvd(nemusí být) Kontakt: tel:608868533 email: mzaplik@seznam.cz
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.