NextKing Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 zdravím nevím co se děje... zapnu hru,napíše se mi updatehry ,stáhnu ho a hraju ,hru vypnu zapnu si jinou (zase update hry...bla bla) vypnu ji dám tu co jsem hrál před tím a znovu UPDATE HRY ! co s tím je? prosím RADA, POMOC... cokoliv,děkuji MOC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Aky mas DB v konzole? updatni si cez USB novsi a mas po probleme. Mas flash? Aky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NextKing Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Dash mám nejnovější,jsem online a flash nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Omlouvam se nechci zakladat dalsi topik ma jen otazku, kamarad cetl ze kdyz se na na xbxox flash tak ya 5let je xbox died. A prej zalezi kdo delal flash jestli odbornik nebo novacek. Je to pravda? Me to prijde naprosta blbost. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Dash mám nejnovější,jsem online a flash nemám Ved keby som si vsimol tvoj podpis, tak sa ani nepytam. :D Ak mas ten dnesny 12625, tak mozno nejaka chyba v DB v konzole. Tak skus pri vypnutej konzole drzat to male tlacidlo pre sparovanie gamepadu a zapni konzolu, pricom stale drz to male tlacidlo ")))" az kym konzola nenabehne do dashboardu. Takto by sa mali nejake chyby v DB zmazat. Cojoot-slim: 5 rokov? tak to uz iba samotna konzola aj bez flashu zdechne :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NextKing Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Ved keby som si vsimol tvoj podpis, tak sa ani nepytam. :D Ak mas ten dnesny 12625, tak mozno nejaka chyba v DB v konzole. Tak skus pri vypnutej konzole drzat to male tlacidlo pre sparovanie gamepadu a zapni konzolu, pricom stale drz to male tlacidlo ")))" az kym konzola nenabehne do dashboardu. Takto by sa mali nejake chyby v DB zmazat. Cojoot-slim: 5 rokov? tak to uz iba samotna konzola aj bez flashu zdechne :lol: zkusím to.... a hele jeden kluk od nás ma xerona 5 let starého a bez problémů (s flashem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NextKing Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 hele ale ted když nad tím přemýšlím tak tu mluvím o přibližně 5mb updatu HRY! :D :D takže asi omyl ale i tak POMOC !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Není pomoc. Xbox má značně omezenou pamět pro updaty her a když se naplní, začnou se nějaké mazat. A když se smaže, tak pak při spuštění se chce update stáhnout znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 taha ti TU (Title Update), a tie sa stahuju do Cache ... asi ako vravi Nanaki, mas plny disk (pamat) tak to priebezne maze takze skusit napr. uvolnit miesto by snad pomohlo (zmazat dake demo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Cache paměť, kam se ukládají updaty her, nemá nic společného s ostatním místem na disku. Mazání dem, DLC a podobného obsahu nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 no ja mam pocit ze som si isti cas updatol asi 50 hier a nemal som ten problem (no je pravda ze som neskusal potom rotovat) asi na tom nieco bude - prave pozeram zalohu cache co som si robil pred casom, a je tam iba 19 TU (TU 51 840 kB / z celkovej cache 58 863 kB), zaloha bola z HDD tak neviem ci je nieco aj v stavanej pamati xboxu v takom pripade zmazat cache uplne a zupdateovat si hry ktore hravas a malo by to dupkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NextKing Odesláno Leden 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 já mám 250 Gb HDD takže v demech to asi nebude ale vyčistil jsem si cache...stáhl sem update do Medal of Honor a teď to zas zapnu a jestli se neobjeví update tak je to ALL RIGHT... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NextKing
zdravím nevím co se děje... zapnu hru,napíše se mi updatehry ,stáhnu ho a hraju ,hru vypnu zapnu si jinou (zase update hry...bla bla) vypnu ji dám tu co jsem hrál před tím a znovu UPDATE HRY ! co s tím je? prosím RADA, POMOC... cokoliv,děkuji MOC
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.