NextKing Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 zdravím nevím co se děje... zapnu hru,napíše se mi updatehry ,stáhnu ho a hraju ,hru vypnu zapnu si jinou (zase update hry...bla bla) vypnu ji dám tu co jsem hrál před tím a znovu UPDATE HRY ! co s tím je? prosím RADA, POMOC... cokoliv,děkuji MOC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 trezzor Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Aky mas DB v konzole? updatni si cez USB novsi a mas po probleme. Mas flash? Aky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 NextKing Posted January 19, 2011 Author Report Share Posted January 19, 2011 Dash mám nejnovější,jsem online a flash nemám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Frewwww Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Omlouvam se nechci zakladat dalsi topik ma jen otazku, kamarad cetl ze kdyz se na na xbxox flash tak ya 5let je xbox died. A prej zalezi kdo delal flash jestli odbornik nebo novacek. Je to pravda? Me to prijde naprosta blbost. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 trezzor Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Dash mám nejnovější,jsem online a flash nemám Ved keby som si vsimol tvoj podpis, tak sa ani nepytam. :D Ak mas ten dnesny 12625, tak mozno nejaka chyba v DB v konzole. Tak skus pri vypnutej konzole drzat to male tlacidlo pre sparovanie gamepadu a zapni konzolu, pricom stale drz to male tlacidlo ")))" az kym konzola nenabehne do dashboardu. Takto by sa mali nejake chyby v DB zmazat. Cojoot-slim: 5 rokov? tak to uz iba samotna konzola aj bez flashu zdechne :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 NextKing Posted January 19, 2011 Author Report Share Posted January 19, 2011 Ved keby som si vsimol tvoj podpis, tak sa ani nepytam. :D Ak mas ten dnesny 12625, tak mozno nejaka chyba v DB v konzole. Tak skus pri vypnutej konzole drzat to male tlacidlo pre sparovanie gamepadu a zapni konzolu, pricom stale drz to male tlacidlo ")))" az kym konzola nenabehne do dashboardu. Takto by sa mali nejake chyby v DB zmazat. Cojoot-slim: 5 rokov? tak to uz iba samotna konzola aj bez flashu zdechne :lol: zkusím to.... a hele jeden kluk od nás ma xerona 5 let starého a bez problémů (s flashem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 NextKing Posted January 19, 2011 Author Report Share Posted January 19, 2011 hele ale ted když nad tím přemýšlím tak tu mluvím o přibližně 5mb updatu HRY! :D :D takže asi omyl ale i tak POMOC !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nanaki Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Není pomoc. Xbox má značně omezenou pamět pro updaty her a když se naplní, začnou se nějaké mazat. A když se smaže, tak pak při spuštění se chce update stáhnout znovu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Sterner Regnix Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 taha ti TU (Title Update), a tie sa stahuju do Cache ... asi ako vravi Nanaki, mas plny disk (pamat) tak to priebezne maze takze skusit napr. uvolnit miesto by snad pomohlo (zmazat dake demo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nanaki Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Cache paměť, kam se ukládají updaty her, nemá nic společného s ostatním místem na disku. Mazání dem, DLC a podobného obsahu nepomůže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Sterner Regnix Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 no ja mam pocit ze som si isti cas updatol asi 50 hier a nemal som ten problem (no je pravda ze som neskusal potom rotovat) asi na tom nieco bude - prave pozeram zalohu cache co som si robil pred casom, a je tam iba 19 TU (TU 51 840 kB / z celkovej cache 58 863 kB), zaloha bola z HDD tak neviem ci je nieco aj v stavanej pamati xboxu v takom pripade zmazat cache uplne a zupdateovat si hry ktore hravas a malo by to dupkat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 NextKing Posted January 20, 2011 Author Report Share Posted January 20, 2011 já mám 250 Gb HDD takže v demech to asi nebude ale vyčistil jsem si cache...stáhl sem update do Medal of Honor a teď to zas zapnu a jestli se neobjeví update tak je to ALL RIGHT... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
NextKing
zdravím nevím co se děje... zapnu hru,napíše se mi updatehry ,stáhnu ho a hraju ,hru vypnu zapnu si jinou (zase update hry...bla bla) vypnu ji dám tu co jsem hrál před tím a znovu UPDATE HRY ! co s tím je? prosím RADA, POMOC... cokoliv,děkuji MOC
11 answers to this question
Recommended Posts