Jump to content
  • 0

Xbox360 - pomoc !!! (update hry)

NextKing

Question

11 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Dash mám nejnovější,jsem online a flash nemám

Ved keby som si vsimol tvoj podpis, tak sa ani nepytam. :D

Ak mas ten dnesny 12625, tak mozno nejaka chyba v DB v konzole. Tak skus pri vypnutej konzole drzat to male tlacidlo pre sparovanie gamepadu a zapni konzolu, pricom stale drz to male tlacidlo ")))" az kym konzola nenabehne do dashboardu. Takto by sa mali nejake chyby v DB zmazat.

Cojoot-slim: 5 rokov? tak to uz iba samotna konzola aj bez flashu zdechne :lol:

• 0
Ved keby som si vsimol tvoj podpis, tak sa ani nepytam. :D

Ak mas ten dnesny 12625, tak mozno nejaka chyba v DB v konzole. Tak skus pri vypnutej konzole drzat to male tlacidlo pre sparovanie gamepadu a zapni konzolu, pricom stale drz to male tlacidlo ")))" az kym konzola nenabehne do dashboardu. Takto by sa mali nejake chyby v DB zmazat.

Cojoot-slim: 5 rokov? tak to uz iba samotna konzola aj bez flashu zdechne :lol:

zkusím to.... a hele jeden kluk od nás ma xerona 5 let starého a bez problémů (s flashem)

• 0

no ja mam pocit ze som si isti cas updatol asi 50 hier a nemal som ten problem (no je pravda ze som neskusal potom rotovat)

asi na tom nieco bude - prave pozeram zalohu cache co som si robil pred casom, a je tam iba 19 TU (TU 51 840 kB / z celkovej cache 58 863 kB), zaloha bola z HDD tak neviem ci je nieco aj v stavanej pamati xboxu

v takom pripade zmazat cache uplne a zupdateovat si hry ktore hravas a malo by to dupkat