MasterMIND Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Čau :), páni, na tomto fóru jsem nebyl už hodně dlouho :D, každopádně jsem udělal nějaké gameplay videa, tak bych byl rád za vaše názory :) ( , , )The Sims 3 Duty Calls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Nejlepší gameplaye toč rozhodně další :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Vtipná výslovnost anglických "pojmů" - slovíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 dobre game plaje , určite pokračuj , si dobrý pro gamer , máš na to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Myslíš to vážně? Jsi tak retardovaný nebo jo? Nebo to ze sebe děláš? Sím se zeptat na věk? Moje mamka, která neumí anglicky postavit větu má lepší výslovnost jako ty. Promiň, ale, když už chci udělat gameplay (gejmplej) video, napřed se ho naučím hrát, seženu si pravé informace, naučím se správně vyslovovat anglické výrazy a nesměju se u toho jako dítě. Zamysli se nad sebou prosím. Myslím, že většina lidí zde na fóru se mnou bude souhlasit. Viděl jsem video Need for Speed Hot Pursuit a říct, že tato hra vyšla v roce 1998 je vrchol. Tvoje komentování a neustálé posmívání se když nabouráš. Třeba tvůj velmi vtipný vtip: Kolik ujedu kilometrů, když jedu 200 kilometrů za hodinu? Arkáda Haf to plaj :D A hlavně buď Spet (Speed) :D Nemám slov a doufám, že TO OPRAVDU NEMYSLÍŠ VÁŽNĚ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Tak jsem si pustil video NFS a doufám že je to nějaký vtip, protože jestli to myslíš vážně, tak je to s tebou špatný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 ježíš nechte ho něco natočil co vy? natočte něco a pak kritizujte ja sem se u toho pobavil a za to ti děkuji :) co takový Kuba?? taky měl hloupý keci a vám se líbil :D takže toho kluka nechte a starejte se o sebe ta jeho angličtina je trochu kuriozitní :D ale ja to beru jako recesi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NextKing Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 :D :D :D docela pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Nejlepší ta jeho teorie proč se to jmenuje Need for speed :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 A proč by měli prvně něco natočit, aby mohli kritizovat ? To abych mohl skritizovat nějaký film, tak musím prvně natočit svůj, nebo abych mohl zkritizovat nějaké auto musím navrhnout a postavit svoje ? Ten člověk to zvřejnil dobrovolně na internet a tak musí s kritikou počítat. Jenom svobodně vyjadřují svuj nazor na co taky mají právo. Navíc píše že chce znát naše názory... EDIT: Tak jsem se na to podíval, a myslím, že to bude určitě nějaký vtip a že je to takhle točeno schválně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Nejlepší ta jeho teorie proč se to jmenuje Need for speed :D přesně prý netvor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Ned for spet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 A proč by měli prvně něco natočit, aby mohli kritizovat ? To abych mohl skritizovat nějaký film, tak musím prvně natočit svůj, nebo abych mohl zkritizovat nějaké auto musím navrhnout a postavit svoje ? Ten člověk to zvřejnil dobrovolně na internet a tak musí s kritikou počítat. Jenom svobodně vyjadřují svuj nazor na co taky mají právo. Navíc píše že chce znát naše názory... nebral sem to tak jak si myslíš ale jenom že lidi mají plnou hubu kecu a samy nic nedokážou ano ja taky sem nikdy nic nenatočil a ani se nechystám nebaví mě to ale nekritizuji tady jak nějaký ***** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Jinak doma zdrávy :) Pokud se jedná o recesy tak je to OK , Pokud je tohle myšleno vážně tak nemam slov a raději to nebudu komentovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 jo ještě jedna strašně mi to připomínalo Kubovy tutoriály Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Souhlasim s adamkem kuba taky tocil a nikdo nepicova* ale jak to natocil MasterMIND tak vam vsem jebe Jinak to vyjadrit nejde Urcite pokracuj docela me to pobavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 souhlas konečně tady to někdo chápe docela mě to hodně pobavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Určitě v tom pokračuj. Takovéhle recenze mám raději než ty, ve kterých přečtou to co je napsáno na každém serveru nebo přímo v manuálu. ... teda recenze :lol: spíš game plaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 jo ještě jedna strašně mi to připomínalo kubovy turtoiali adamek tutorialy ne tutoriali :) už zase :D jinak dobry parodie na recenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 jojo prostě já a cizí slova co dodat tupy jak poleno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 tutoriál bez tutoriálu jako hrad bez hradu je protebe cízí? Nono.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 ty mi tady chceš říct že tutoriál je české slovo?? nech si to nono třeba pro máti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Dlouho jsem se tak nepobavil, určitě pokračuj ....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Hele nic proti, ale bylo to spíš trapný než vtipný, co je vtipnýho na tom říct úplně všechno o hře obráceně? A ovládání se dá přenastavit, pokud to nevíš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Tak ty kubovy tutorialy byly trapnost sama, ale on to myslel vážně, kdežto MasterMIND to spíš dělá ze srandy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.