Jump to content

Gameplay videa

MasterMIND

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Myslíš to vážně? Jsi tak retardovaný nebo jo? Nebo to ze sebe děláš? Sím se zeptat na věk? Moje mamka, která neumí anglicky postavit větu má lepší výslovnost jako ty. Promiň, ale, když už chci udělat gameplay (gejmplej) video, napřed se ho naučím hrát, seženu si pravé informace, naučím se správně vyslovovat anglické výrazy a nesměju se u toho jako dítě. Zamysli se nad sebou prosím. Myslím, že většina lidí zde na fóru se mnou bude souhlasit.

Viděl jsem video Need for Speed Hot Pursuit a říct, že tato hra vyšla v roce 1998 je vrchol. Tvoje komentování a neustálé posmívání se když nabouráš. Třeba tvůj velmi vtipný vtip: Kolik ujedu kilometrů, když jedu 200 kilometrů za hodinu? Arkáda Haf to plaj :D A hlavně buď Spet (Speed) :D Nemám slov a doufám, že TO OPRAVDU NEMYSLÍŠ VÁŽNĚ!

ježíš nechte ho něco natočil co vy? natočte něco a pak kritizujte ja sem se u toho pobavil a za to ti děkuji :) co takový Kuba?? taky měl hloupý keci a vám se líbil :D takže toho kluka nechte a starejte se o sebe ta jeho angličtina je trochu kuriozitní :D ale ja to beru jako recesi :D

A proč by měli prvně něco natočit, aby mohli kritizovat ? To abych mohl skritizovat nějaký film, tak musím prvně natočit svůj, nebo abych mohl zkritizovat nějaké auto musím navrhnout a postavit svoje ? Ten člověk to zvřejnil dobrovolně na internet a tak musí s kritikou počítat. Jenom svobodně vyjadřují svuj nazor na co taky mají právo. Navíc píše že chce znát naše názory...

EDIT: Tak jsem se na to podíval, a myslím, že to bude určitě nějaký vtip a že je to takhle točeno schválně....

A proč by měli prvně něco natočit, aby mohli kritizovat ? To abych mohl skritizovat nějaký film, tak musím prvně natočit svůj, nebo abych mohl zkritizovat nějaké auto musím navrhnout a postavit svoje ? Ten člověk to zvřejnil dobrovolně na internet a tak musí s kritikou počítat. Jenom svobodně vyjadřují svuj nazor na co taky mají právo. Navíc píše že chce znát naše názory...

nebral sem to tak jak si myslíš ale jenom že lidi mají plnou hubu kecu a samy nic nedokážou ano ja taky sem nikdy nic nenatočil a ani se nechystám nebaví mě to ale nekritizuji tady jak nějaký *****