Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Gran Turismo 5 problém

Lovefist_88

Otázka

Zdravím, potřeboval bych poradit od někoho zkušeného, kdo hraje GT5, jak nastavit u rychlých aut, aby se nepřetáčela a nehrabala při zrychlování. Teď jezdím závody, kde je třeba mít auto 900BHP a více, tak jsem si jich pár natunil, ale i když z nich vytáhnu dost, tak jakmile dupnu na brzdy a pak ze zatáčky nabírám rychlost, tak to strašně hrabe a přetáčí se do smyku. Jediné silné auto, které mi to nedělá je Bugatti Veyron, jenže ten zase málo zatáčí. poradí někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

V tuhle chvíli to asi nepude. Musel bys nastavit delší poměru u převodovky a jelikož si můžeš u tý upravovatelný upravit jedině top speed a zbytek se přizpůsobí, tak s tim moc neuděláš. Kup si pro auto "Fully customisable transmission" v tuning shopu a pak si před závodem v settings nastav vyšší top speed. Nebo se nauč opartně přidávat plyn. Já mám tenhle problém taky (Toyota Minolta) a řešim to jenom tim, že nedržim plyn na max ale hodně málo, aby to zrychlilo a pak když sem už na třetim převodu, tak už se ty kola neprotáčej.

Odkaz ke komentáři

• 0

Musis lehce s plynem nebo si zapni Traction Control ale zase budes na vyjezdech pomalejsi a nebo si potun nejakou 4kolku. Nastsvenim s tim nic moc neudelas 900poniku musi bejt nekde znat a kdyz tomu nalozis nemuzes cekat ze to bude drzet jak na kolejich... Veyron se nepretaci a nezataci protoze ma nahon na vsechny kola.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu