Jump to content
  • 0

Gran Turismo 5 problém

Lovefist_88

Question

Zdravím, potřeboval bych poradit od někoho zkušeného, kdo hraje GT5, jak nastavit u rychlých aut, aby se nepřetáčela a nehrabala při zrychlování. Teď jezdím závody, kde je třeba mít auto 900BHP a více, tak jsem si jich pár natunil, ale i když z nich vytáhnu dost, tak jakmile dupnu na brzdy a pak ze zatáčky nabírám rychlost, tak to strašně hrabe a přetáčí se do smyku. Jediné silné auto, které mi to nedělá je Bugatti Veyron, jenže ten zase málo zatáčí. poradí někdo?

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

V tuhle chvíli to asi nepude. Musel bys nastavit delší poměru u převodovky a jelikož si můžeš u tý upravovatelný upravit jedině top speed a zbytek se přizpůsobí, tak s tim moc neuděláš. Kup si pro auto "Fully customisable transmission" v tuning shopu a pak si před závodem v settings nastav vyšší top speed. Nebo se nauč opartně přidávat plyn. Já mám tenhle problém taky (Toyota Minolta) a řešim to jenom tim, že nedržim plyn na max ale hodně málo, aby to zrychlilo a pak když sem už na třetim převodu, tak už se ty kola neprotáčej.

• 0

Musis lehce s plynem nebo si zapni Traction Control ale zase budes na vyjezdech pomalejsi a nebo si potun nejakou 4kolku. Nastsvenim s tim nic moc neudelas 900poniku musi bejt nekde znat a kdyz tomu nalozis nemuzes cekat ze to bude drzet jak na kolejich... Veyron se nepretaci a nezataci protoze ma nahon na vsechny kola.