Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Předem upozorňuji, že jsem úplný lajk a začátečník, tak mi promiňte. Koupila jsem si nový xbox series x, na něj hru Kingdom Come II, bohužel hra mi neustále padá. Prosím, poradíte někdo, co s tím? 🙏🏼 

Zkoušela jsem zjistit, zda to není špatnou instalací, není. Zkoušela jsem vymazat uložené, spustit novou hru, stejně padá. Změnit rozlišení i obraz a stále padá. 😢 Chtěla jsem si udělat radost k Vánocům a radost mě rychle přešla. 

Odesláno
V 7. 12. 2025 at 20:39, Kamila napsal:

Předem upozorňuji, že jsem úplný lajk a začátečník, tak mi promiňte. Koupila jsem si nový xbox series x, na něj hru Kingdom Come II, bohužel hra mi neustále padá. Prosím, poradíte někdo, co s tím? 🙏🏼 

Zkoušela jsem zjistit, zda to není špatnou instalací, není. Zkoušela jsem vymazat uložené, spustit novou hru, stejně padá. Změnit rozlišení i obraz a stále padá. 😢 Chtěla jsem si udělat radost k Vánocům a radost mě rychle přešla. 

Zkoušela si i jiné hry, krom KDC II?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu