dcepy Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Ahoj. Koupil jsem si nové PSP 3004. Ale mám pocit, jako kdybych měl displej plnej death pixelů. Všiml jsem si toho až po třech dnech. Na bílé obrazovce není nic vidět, ale když třeba čekám na nahrání hry a je tam černé pozadí, tak vidím malinké ale fakt miniaturní bílé tečky po celém displeji. Můžete se mrknout, jestli to máte na svém PSP taky? Ani to moc nepřekáží, ale štve mě, když si něco koupím nového a ono to není perfektní :D díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 No,když se mě načítá GTA VCS a je Loading,tak mám taky bílý tečky ale Death Pixeli jsou že nesvítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcepy Odesláno Leden 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 no jako je to po celym displeji, a je to jen při tmavym pozadí. když se spustí "PSP bílá obrazovka" (při spuštění jakékoliv hry) tak je to OK. no, možná je to jen taková nedokonalost...ale kdoví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 To jsou STUCK pixely - zaseknutý pixel. Někdy pomůžou takové problikávací videa, ale většinou se s tím musíš smířit. Pokud ti to hodně vadí, tak reklamuj, dokud máš 14 dní na vrácení bez udání důvodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcepy Odesláno Leden 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 aha, díky...no to mám radost. Teď abych zase překopával firmware zpátky do původního, když jsem si to psp koupil v pondělí a šel to zas vrátit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 jo ale 14 dni je pri koupi s netu.normal v kramu ti to poslu na reklamaci kde ti reknu ze je to vlastnost vyrobku a je vse ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcepy Odesláno Leden 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 já to koupil v kamennym obchodu v Mironetu.takže jsem bez šance jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 radši to neposílej,změní ti FW,ale zkus Stuck Pixxel Sniper,prý to pomáhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Nepomaha. Je to hovadina. Blikanim displeje a rychlou zmenou barev nic neopravis - si vem, kolikrat by ten pixel uz zmenil barvu od doby, co to PSP mas.. Naopak tim nekterym lidem pribyly dalsi stuck pixely. Obcas nekomu pomuze opatrne prejeti prstem po displeji - pozor po displeji, ne po krytu displeje. A pro ujasneni. Cerna obrazovka - pokud pixel sviti (je jedno jakou barvu, nemusi zrovna bile - mne stuck pixely svitej cervene), tak je to stuck pixel.. Stuck pixel sviti jednou barvou + bile (proto se pri bile obrazovce neprojevuje). Bila obrazovka - pokud je pixel cerny, tak je to dead pixel. Dead pixel je vzdy cerny. Je mrtvy a vubec nefunguje. Pri vetsim mnozstvi stuck/dead pixelu vam PSP vyreklamuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcepy Odesláno Leden 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 tak na reklamaci mi řekli, že na displeji vidí jen 1 stuck pixel (je jich tam mnohem víc) ale i tak mi reklamaci uznají a PSP vymění za nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.