Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 upřesnění

ThierryHenry

Recommended Posts

Zdravim...mám na PS3 jailbreak a spouštím hry přes multimanagera.

1) Chci se zeptat, jdou tak i stahovat hry z netu a pak si je zahrát ?, nebo můžu jen kopírovat jenom originál hry z disků ?!

2) U nějakých her mi píše chybu 80010017...dá se to nějak řešit ?

3) A v poslední řadě, když připojím externí HDD k PS3 a překopíruju na něj hru...musim si pak vytvořit přs pc v HDD ještě nějakou složku ?, protože jinak my to multimanager nepřečte z toho externího HDD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc díky za odpověď. A jak to dám do složky PS3 GAMEZ ??, protože když překopíruju hru v multimanageru tak si tu hru PS3 umístí někam on sám, ......a u externího HDD si tu složku musim asi vytvořit sám že ?, ale jak nastavim v PS3 aby se mi ta hra zkopírovala do této složky.....nemůžu vybrat umístění hry ?!

Odkaz ke komentáři

Ale ta "FILEZILLA" je jen k použití přes počítač na externí HDD ne ? To nemůžu nahrát do PS3, protože tam si potřebuju zvolit že bych to chtěl do PS3/GAMES....ale je možný že tam si to ten PS3 kopíruje sám.....i když asi těžko když to občas píše tu chybu.

Odkaz ke komentáři

Stáhnul jsem Tekken 6. Přes ftp jsem ji nahral na interní HDD v PS3 do adresáře games. Jinak používám externí HDD, ale protože má tekken soubor větší ne 4GB tak to nejde na externí HDD nahrát. Problém je že hra neni nikde viditelná.. Tedy neni viditelná ani normálně v menu a ani v backup manageru.. tam sou viditelné poze soubory z interního HDD.. Kde dělám chybu ? :roll:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu