ThierryHenry Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Zdravim...mám na PS3 jailbreak a spouštím hry přes multimanagera. 1) Chci se zeptat, jdou tak i stahovat hry z netu a pak si je zahrát ?, nebo můžu jen kopírovat jenom originál hry z disků ?! 2) U nějakých her mi píše chybu 80010017...dá se to nějak řešit ? 3) A v poslední řadě, když připojím externí HDD k PS3 a překopíruju na něj hru...musim si pak vytvořit přs pc v HDD ještě nějakou složku ?, protože jinak my to multimanager nepřečte z toho externího HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 1. ano můžes je stáhnout nebo překopírovat z origo BD 2,dáváš to do PS3/GAMEZ/hra (externí disk),3,PS3/GAMEZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThierryHenry Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Moc díky za odpověď. A jak to dám do složky PS3 GAMEZ ??, protože když překopíruju hru v multimanageru tak si tu hru PS3 umístí někam on sám, ......a u externího HDD si tu složku musim asi vytvořit sám že ?, ale jak nastavim v PS3 aby se mi ta hra zkopírovala do této složky.....nemůžu vybrat umístění hry ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Použij FILEZILLU a tam si určíš kam se hra uloží 2, ANO složku si na externím hdd musíš vytvořit sám:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThierryHenry Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Ale ta "FILEZILLA" je jen k použití přes počítač na externí HDD ne ? To nemůžu nahrát do PS3, protože tam si potřebuju zvolit že bych to chtěl do PS3/GAMES....ale je možný že tam si to ten PS3 kopíruje sám.....i když asi těžko když to občas píše tu chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Právě že naopak, Filezilla je FTP klient, takže dokáe z PC přenášet soubory přímo na interní PS3 disk.. Total Commander je ale lepší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThierryHenry Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Já jen moc nechápu jak to vykouzlím...to bych musel propojit pc s ps3 a pak by to možná šlo. Ale jde to udělat i když to není propojený, jen kopírovat originál hru přímo v ps3. Tak si nemůžu asi nic vybrat, jako kam to přemístit a umístit ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rejpal1 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Stáhnul jsem Tekken 6. Přes ftp jsem ji nahral na interní HDD v PS3 do adresáře games. Jinak používám externí HDD, ale protože má tekken soubor větší ne 4GB tak to nejde na externí HDD nahrát. Problém je že hra neni nikde viditelná.. Tedy neni viditelná ani normálně v menu a ani v backup manageru.. tam sou viditelné poze soubory z interního HDD.. Kde dělám chybu ? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThierryHenry Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 A mohl bych poprosit o radu ještě s PS3 klíčem, potřebuji vědět jak správně postupovat a instalovat aby fungoval jailbreak. Já ho měl funkční ale podělal se tak jsem ho chtěl předělat sám, ale za boha pořád nefunguje ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rejpal1 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 No.. já tomu zase tolik nerozumím, ale podle mě musíš na počítači do něj znova nahrát ten program.. Používám teensy, ale myslím že to bude podobný.. Někdo se jistě ozve kdo to ví přesně. Ať se ti to podaří ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThierryHenry Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 jj já postup chápu přes počítač, dělal mi to kámoš a stejný postup poradil i mě, ale mě to za boha vůbec nefunguje...já používám PS3 klíč (silabs) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.