rabur Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Ahoj mám problém se svojí kartou R4i Deluxe vím že už nemá podporu, ale ještě včera mi fungovala mám 2 NDS lite a 2 R4i deluxe. Kdy dám do Dska R4 tak to nic nedělá ani v jednom DS. Zkoušel jsem všechno. Prosím poraďte Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Pokud jsi zkousel vsechno, tak s tim uz asi nic neudelas. (Bylo by treba dost hezky od tebe, napsat co vsechno si s tim udelal, jelikoz pak by se radilo lepe) - podlozeni papirkem - vycisteni kontaktu - kontrola zda plasty drzi pohromade tak jak maji - vytahnout a vratit msd Co ti napriklad zobrazuje DS -> jejich ikonu, zadnou ikonu (vlozte slot1 kartu), ikonu bez obrazku... PODROBNOSTI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rabur Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 no jak už jsem říkal mám NDS lite můj R4i Deluxe mi fungoval ještě včera, ale DS jsem dal na nabíječky a ráno už nešel. Zkoušel jsem oba emulátory se 5 různými SD kartami zkoušel jsem to dávat bez SD karty do DS, ale DSko napíše jen že tam neni žádná karta.Když tam dám origo tak to jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Pokud ti ty karty OBE neodesli, tak zkus PAPIREK presnejsi navod(y) najdes -> http://www.akaio.net/forum/viewtopic.php?t=790&f=8 a to i s obrazky jak to provest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rabur Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 ale je to divný že nejde ani jedne ani v jednom DS .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rabur
Ahoj mám problém se svojí kartou R4i Deluxe vím že už nemá podporu, ale ještě včera mi fungovala mám 2 NDS lite a 2 R4i deluxe.
Kdy dám do Dska R4 tak to nic nedělá ani v jednom DS.
Zkoušel jsem všechno.
Prosím poraďte
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.