Wave Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Dobrý den leží mi doma asi nefunkční Xbox když ho zapnu podsvícení power svítí červeně a mám na něm blackscreen....tak nevíte co by s ním pravděpodobně mohlo být..? sem úplný nováček předem děkuji za všechny odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Měla by tam být takový zelená plomba,hned pod faceplatem ... Jestli není nemá to cenu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 tak to se teda zítra podívám...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 sundat to je otázka 3sekund nevidím důvod to nesundat teď :D (je to ten přední kryt) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 je to taková zelená destička...? obdelník..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 ano :) ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 tak to je fajn protože to tam mám..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 je to taková zelená destička...? obdelník..? Už jen to, že jste rozebrali XBOX v záruce "jen tak" je blbost... A jaká destička? nevím co myslíš, ale záruční plombou se myslí nálepka v místech mezi 4-mi dodami power tlačítka a DVD mechanikou... prostě nálepka s nápisem microsoft, lesklými ornamenty apod... něco jako http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/newseal/DSCF6758ddd.jpg případně menší stříbrná obdélníková... Pokud ji tam nemáš, máš smůlu, ale reklamaci můžeš zkusit i tak, i když je téměř jisté, že ti reklamaci nevezmou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 už je hoodně ošoupaná takže asi nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 ale zkus to,na něco se vymluv :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 hele ne špatná věc mám ten jen tenkej stříbrnej proužek...to asi není ono takže mám smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 hele ne špatná věc mám ten jen tenkej stříbrnej proužek...to asi není ono takže mám smůlu. Je to ono akorát starší verze... dříve se dával jen stříbrný poružek s nápisem microsoft, pak to co jsem posílal... Jinak pokud ti opravdu svítí 4 diody červeně a ne 3, zkus ještě toto: http://support.microsoft.com/kb/906652/en-us/ třeba to RROD vůbec není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 ale i tak je to uprostřed jasně přetrhlé i když ne tak výrazně a toho stříbrného je tam asi 1/2.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 ale i tak je to uprostřed jasně přetrhlé i když ne tak výrazně a toho stříbrného je tam asi 1/2.... Njn evidentně to někdo prasácky otevřel a tím téměř jistě znemožnil rkelamaci... zkus tedy ten návod co jsem postnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 jo dobře děkuji vám teda aspoň sem se něco víc dozvěděl o xboxu...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wave
Dobrý den leží mi doma asi nefunkční Xbox když ho zapnu podsvícení power svítí červeně a mám na něm blackscreen....tak nevíte co by s ním pravděpodobně mohlo být..? sem úplný nováček předem děkuji za všechny odpovědi...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
39 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.