banksy Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 čau, potřebuju poradit který foťák mám koupit. Rozhoduju se mezi Cyber-shot dsc-w270 a dsc-w290. Potřebuju ho na normální focení a byl bych rád kdyby tam byla dobrá kvalita natáčení. Budu tím točit hlavně sport a nevím jestli mi na to bude stačit 30snímku/s. Když tak mi poradťe i nějakou jinou značku nebo cokoliv co doporučujete. Dík Teď jsem dostal nabídku a můžu mít dsc-W300 za 3000 Kč. Myslíte že je to dobrá cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 ten Sony dsc-W300 je docala dobrej...ale z vlastní zkušenosti vím že s digitálem s hodnoutou kolem 3-4000,- zadny dobry video nenatocis...a navic nebudes moc v tom fotaku dlouho nahravat,nevim z jakeho duvodu to tak je ale treba kdyz nahravam 3 minuty video tak ve finale v tom fotaku ma 400mb a musim to hodit do PC a otevrit v jednom programu aby se to zmensilo,proste uplna demence... Prostě od toho nečekej žádný super videa,tady máš ukázku toho jak vypadá 30fps v akci :D http://www.youtube.com/watch?v=rd74KzOJG_Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.