konas70 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Prosimvás mám tu ještě jeden problém, Jak propojím PS3 s PC?? mám tu síťovej kabel a vedu ho z PSka do PC... ale co teď?? potřeboval bych tam nakopírovat jednu hru.. a přes router je to strašně pomalí... Jak na to??:( Díky za rady všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JardaBoss Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Tak nejspíš by pomohlo kopírování přez externí HDD ale nepodařilo se mi to rozjet.Nikdy se mi hra nezapne je jenom černá obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Turok1468625206 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Prosimvás mám tu ještě jeden problém, Jak propojím PS3 s PC?? mám tu síťovej kabel a vedu ho z PSka do PC... ale co teď?? potřeboval bych tam nakopírovat jednu hru.. a přes router je to strašně pomalí... Jak na to??:( Díky za rady všem. A co třeba zkusit trošku hledat : http://console-forum.net/tema/113129-ps3-ftp-server-pomoc?p=1025516#post1025516 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 konas70 Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 jo psal jsem tam... dostal jsem i odpověď... ale nevím jak to udělám... propojím to ps3 s PC síťovim kabelem zapnu v PSku Blackbox a pak nevím co dělat v PC...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lomax Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 cist nez se blbe zeptat http://console-forum.net/tema/113184-ps3-3-55-custom-firmware-faq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 konas70 Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 ¨hezký... ale já tam nevidim můj problém... potřebuju to vést kabelem a ne přes router... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lomax Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 http://console-forum.net/tema/113129-ps3-ftp-server-pomoc tam jsem už odpovidal co a jak nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stoupa88 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 ¨hezký... ale já tam nevidim můj problém... potřebuju to vést kabelem a ne přes router... A pres router to nemuzes vest kabelem? Pokud se pripojujes "asi" pres WiFi tak se nediv, ze to je pomalejsi... Podivej pokud nejsi schopnej propojit PC-PS3 cross kabelem a nastavit si IP adresy, nasledne se propojit pres FTP..... vyprdni se na celej JB a kupuj si originalky a nebudes mit problem. Nejdriv nez se pustis do JB tak si prostuduj, alespon tyhle zakladni znalosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 pokud to spojujes primo kabelem, tak akorat musis v pc nastavit nejakou ip adresu dns srever atd, a v playstationu vse opsat do nastaveni, krome ip adresy, tam dej posledni cislici jinou. Pak uz je postup stejny jako kdyz mas zapojeny router Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
konas70
Prosimvás mám tu ještě jeden problém, Jak propojím PS3 s PC?? mám tu síťovej kabel a vedu ho z PSka do PC... ale co teď?? potřeboval bych tam nakopírovat jednu hru.. a přes router je to strašně pomalí...
Jak na to??:(
Díky za rady všem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.