Runner_CZ Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Ahoj. Na opravu her používám FIX_PERMISSIONS_Waninkoko_Kmeaw_CFW_3.5. Když v PS3 na tuto aplikaci najedu, její jméno je fix permissions for LUAN12345. Ale hry mám v dev_hdd0/game. Nemám to špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JaGuPaK Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Ahoj. Na opravu her používám FIX_PERMISSIONS_Waninkoko_Kmeaw_CFW_3.5. Když v PS3 na tuto aplikaci najedu, její jméno je fix permissions for LUAN12345. Ale hry mám v dev_hdd0/game. Nemám to špatně? Nemáš,moje FTP se jmenuje FIFA 11 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ulipek Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Ano i moje FTP se jmenuje Fifa 11 dokonce i skin te aplikace ma .. nevim jak to ... ale funguje spravne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 to je jenom proto ,kdybyste třeba byly připjení k netu a store ,tak místo toho aby viděli druzí ,že máte v pleju FTP tak se jim ukáže ,že hrajete Fifu tak proto:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asty11 Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 caute chtel bych se zeptat ten fix permissions sem si stahnul dal ho playna protoze mi nejde fight night champions ma kmeaw 3.55 kdyz spustim ten fight tak black screen tak sem nainstalova ten fix spustil sem v ps3 chvili black screen ae hdd pracoval pak vjel do menu zapnul sem hru pres multimana a stejne mam black screen nevim co s tim..:( prosim pomocte mi protoze mi nepudou novy hry a nevim jak to mam udelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gosuh4x Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Asi budu za blba, ale kazdej jednou zacinal. Taky bojuju s blackscreeny, vetsinou se snazim najit jiny eboot.bin, ale budto je na netu ten co mam, nebo stejne nefunguje, takze jsem zkusil fix permissions. Jak to ale pouzit ? Staci nahrat do PS3 jako LV2 patch a tim to konci, nebo je potreba poustet po zavedeni hry z multimana, nebo proste pokazde co nahraju na hdd novy obsah ? Manual pro zacatecniky jsem prostudoval, vsude je jenom napsano stahnete/aplikujte, ale uz neni vysvetleno jak. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Asi budu za blba, ale kazdej jednou zacinal. Taky bojuju s blackscreeny, vetsinou se snazim najit jiny eboot.bin, ale budto je na netu ten co mam, nebo stejne nefunguje, takze jsem zkusil fix permissions. Jak to ale pouzit ? Staci nahrat do PS3 jako LV2 patch a tim to konci, nebo je potreba poustet po zavedeni hry z multimana, nebo proste pokazde co nahraju na hdd novy obsah ? Manual pro zacatecniky jsem prostudoval, vsude je jenom napsano stahnete/aplikujte, ale uz neni vysvetleno jak. Diky Ten manuál si čítal asi zle. LV2 patch a fix-permissions sú už dávno integrované do manažérov ako je Multiman alebo Gaia. Netreba nič aktivovať. Jediné čo je nutné aby hra fungovala správne je potrebné mať originálny eboot súbor hry a tiež origo blu-ray disk zasunutý v psku. EBOOT sa prikladá spolu s hrou a pokiaľ si nejakú tu hru stiahneš väčšinou už daný súbor obsahuje. Hru uložíš na interný alebo externý disk a cez manažéra spustíš. Nič menej a nič viac. Existuje aj možnosť hrať hry aj bez originálného blu-ray disku. Osobne som to však neskúšal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Runner_CZ
Ahoj. Na opravu her používám FIX_PERMISSIONS_Waninkoko_Kmeaw_CFW_3.5. Když v PS3 na tuto aplikaci najedu, její jméno je fix permissions for LUAN12345. Ale hry mám v dev_hdd0/game. Nemám to špatně?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.