Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

FIX_PERMISSIONS_Waninkoko_Kmeaw_CFW_3.5

Runner_CZ

Otázka

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

caute chtel bych se zeptat ten fix permissions sem si stahnul dal ho playna protoze mi nejde fight night champions ma kmeaw 3.55 kdyz spustim ten fight tak black screen tak sem nainstalova ten fix spustil sem v ps3 chvili black screen ae hdd pracoval pak vjel do menu zapnul sem hru pres multimana a stejne mam black screen nevim co s tim..:( prosim pomocte mi protoze mi nepudou novy hry a nevim jak to mam udelat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Asi budu za blba, ale kazdej jednou zacinal. Taky bojuju s blackscreeny, vetsinou se snazim najit jiny eboot.bin, ale budto je na netu ten co mam, nebo stejne nefunguje, takze jsem zkusil fix permissions.

Jak to ale pouzit ? Staci nahrat do PS3 jako LV2 patch a tim to konci, nebo je potreba poustet po zavedeni hry z multimana, nebo proste pokazde co nahraju na hdd novy obsah ?

Manual pro zacatecniky jsem prostudoval, vsude je jenom napsano stahnete/aplikujte, ale uz neni vysvetleno jak.

Diky

Odkaz ke komentáři

• 0
Asi budu za blba, ale kazdej jednou zacinal. Taky bojuju s blackscreeny, vetsinou se snazim najit jiny eboot.bin, ale budto je na netu ten co mam, nebo stejne nefunguje, takze jsem zkusil fix permissions.

Jak to ale pouzit ? Staci nahrat do PS3 jako LV2 patch a tim to konci, nebo je potreba poustet po zavedeni hry z multimana, nebo proste pokazde co nahraju na hdd novy obsah ?

Manual pro zacatecniky jsem prostudoval, vsude je jenom napsano stahnete/aplikujte, ale uz neni vysvetleno jak.

Diky

Ten manuál si čítal asi zle. LV2 patch a fix-permissions sú už dávno integrované do manažérov ako je Multiman alebo Gaia. Netreba nič aktivovať. Jediné čo je nutné aby hra fungovala správne je potrebné mať originálny eboot súbor hry a tiež origo blu-ray disk zasunutý v psku. EBOOT sa prikladá spolu s hrou a pokiaľ si nejakú tu hru stiahneš väčšinou už daný súbor obsahuje. Hru uložíš na interný alebo externý disk a cez manažéra spustíš. Nič menej a nič viac. Existuje aj možnosť hrať hry aj bez originálného blu-ray disku. Osobne som to však neskúšal.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu