hell freezes over Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Nazdarek. Nejak (asi padem) jsem si rozbil analog (jede jakoby porad nahoru ale da se i zastavit uprostred) uz jsem ho vymenil za analog ktery jsem si poridil avsak oprava vubec nic nenapravila... :arrow:Nejspis je potreba cely nahradni dil se sipkama a analogem... Nemate nejake zkusenosti?? :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka7251 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Ahoj, nevím zda se jedná o stejný problém, ale obdobný problém jsem řešil u dvou PSP. V XMB menu to běhalo normálně, tj. kam jsem pohnul šipkama, tak to tím směrem jelo správně. Jakmile se spustila hra, okamžitě začal běhat kurzor v MENU HRY dokola a tudíž nešla spustit. Respektive šla, ale člověk musel mít štěstí a trefit se do okamžiku, kdy byl kurzor na správné volbě. Po návratu ze hry do XMB menu opět fungoval správně. Je to stejný případ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
isquash Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Předchozí příspěvěk byl ode mne. Synátor se zapomněl odhlásit a nenašel jsem jak příspěvek smazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Nazdarek. Nejak (asi padem) jsem si rozbil analog (jede jakoby porad nahoru ale da se i zastavit uprostred) uz jsem ho vymenil za analog ktery jsem si poridil avsak oprava vubec nic nenapravila... :arrow:Nejspis je potreba cely nahradni dil se sipkama a analogem... Nemate nejake zkusenosti?? :psp: Stáhni si plugin JOYSENS na http://psp.novinky.org/ nic tam nenastavuj staci kdyz ho v recovery menu zapnes(enable)..samo se to jako by nakalibruje a frci to:)kdybys necemu nerozumel ozvy se.Cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Docela by mě zajímalo jak tento problém s analogem ,který jede jen na jednu stranu vyřešit. Joysens dokáže přepnout z analogu na D-pad ,ale to pouze přehodí ovládání na kurzor ,ale mě by zajímalo , jak si znovu zahrát na analogu, když výměna nepomůže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Takze jedna varianta je Joysens kterej nejenom ze umi prepinat z analogu na sipky a naopak ale mel by ti to i vycentrovat. (Me to teda nak neslo). Pokud mas FAT coz nejspis mas tak vymena analogu nepomuze. Mas dve moznosti: a) docasna oprava b)trvala oprava. Docasna spociva v tom ze rozeberes PSP vytahnes vodici gumicku ocistis ji lihem a namontujes zpatky. Bude to fungovat ale tak cca tyden max. Druha varianta kterou mam udelanou i ja je proste si najit na netu obchod kde prodavaji nahradni gumicky a vymenit ji. Ja sem mel stejnej problem a vymena pomohla cili maximalni spokojenost. Jenom s dostupnostni je to spatny. V CR sem nasel jenom jeden shop kde ji maji a to jeste sakra drahou. Prohledej moje prispevky nekde sem daval ve stejnym tematu odkaz na ten shop... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 taky je ještě jedna možnost, tu pos*anou gumičku zahodit a připájet to natvrdo k desce, pokud nebudeš mít potřebu psp každej druhej den rozebírat tak to vydrží hafec dlouho, což se o tý gumičce říct nedá btw, aby ti joysens analog zkalibroval, je potřeba si stáhnout full verzi pluginu a ne jenom lite kterou všude nabízí, ta nepodporuje ukládání nastavení. Navíc je potřeba stejně jenom u psp fat, psp slim už má "analog-kalibrující" funkci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 já mám ten samej problém prý je prohlí plíšek pod vodící gumičkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.