Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

nevím zda se jedná o stejný problém, ale obdobný problém jsem řešil u dvou PSP.

V XMB menu to běhalo normálně, tj. kam jsem pohnul šipkama, tak to tím směrem jelo správně. Jakmile se spustila hra, okamžitě začal běhat kurzor v MENU HRY dokola a tudíž nešla spustit. Respektive šla, ale člověk musel mít štěstí a trefit se do okamžiku, kdy byl kurzor na správné volbě. Po návratu ze hry do XMB menu opět fungoval správně.

Je to stejný případ?

Odesláno
  hell freezes over napsal:
Nazdarek. Nejak (asi padem) jsem si rozbil analog (jede jakoby porad nahoru ale da se i zastavit uprostred) uz jsem ho vymenil za analog ktery jsem si poridil avsak oprava vubec nic nenapravila... :arrow:Nejspis je potreba cely nahradni dil se sipkama a analogem... Nemate nejake zkusenosti?? :psp:

Stáhni si plugin JOYSENS na http://psp.novinky.org/ nic tam nenastavuj staci kdyz ho v recovery menu zapnes(enable)..samo se to jako by nakalibruje a frci to:)kdybys necemu nerozumel ozvy se.Cus

• 3 months later...
Odesláno

Takze jedna varianta je Joysens kterej nejenom ze umi prepinat z analogu na sipky a naopak ale mel by ti to i vycentrovat. (Me to teda nak neslo). Pokud mas FAT coz nejspis mas tak vymena analogu nepomuze. Mas dve moznosti: a) docasna oprava b)trvala oprava. Docasna spociva v tom ze rozeberes PSP vytahnes vodici gumicku ocistis ji lihem a namontujes zpatky. Bude to fungovat ale tak cca tyden max. Druha varianta kterou mam udelanou i ja je proste si najit na netu obchod kde prodavaji nahradni gumicky a vymenit ji. Ja sem mel stejnej problem a vymena pomohla cili maximalni spokojenost. Jenom s dostupnostni je to spatny. V CR sem nasel jenom jeden shop kde ji maji a to jeste sakra drahou. Prohledej moje prispevky nekde sem daval ve stejnym tematu odkaz na ten shop...

Odesláno

taky je ještě jedna možnost, tu pos*anou gumičku zahodit a připájet to natvrdo k desce, pokud nebudeš mít potřebu psp každej druhej den rozebírat tak to vydrží hafec dlouho, což se o tý gumičce říct nedá

btw, aby ti joysens analog zkalibroval, je potřeba si stáhnout full verzi pluginu a ne jenom lite kterou všude nabízí, ta nepodporuje ukládání nastavení. Navíc je potřeba stejně jenom u psp fat, psp slim už má "analog-kalibrující" funkci

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu